Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Μια γιορτινή μέρα έζησαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου, αφού εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη του.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκπαίδευση και Ρομποτική στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ο STEM Education Άρτας πραγματοποίησε το Σάββατο (23/03) εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Αγρινίου, δίνοντας σε 26 μαθητές την ευκαιρία να γνωρίσουν στην πράξη τη ρομποτική και την εκπαιδευτική μεθοδολογία STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και οι παραδοσιακές στολές

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Εθνική γιορτή και Ευαγγελισμός, σημαίες στα μπαλκόνια και στους δρόμους του χωριού, ποιήματα, θεατρικά δρώμενα, δάφνινα στεφάνια προς τιμήν των ηρώων του 1821 και οι μικροί μαθητές να τιμούν την ιστορική μνήμη ντυμένοι τσολιάδες και ¨Αμαλίες¨…

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Γνωριμία με την Ρομποτική, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Εργαστήρια Ρομποτικής που απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στις 5 το απόγευμα, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

¨Φρεσκάρισμα¨ στις αίθουσες του σχολείου

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων εργασίες ελαιοχρωματισμών στις αίθουσες και σε εσωτερικές πόρτες του κτιρίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE