Αφιερώματα

Στέλιος Ε. Πρεβεζάνος (1909-1987) - Ταξιδεύοντας με το παλιό λεωφορείο του ΚΤΕΛ

TPL_IN

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Σε αφήγηση του Ευάγγελου Στ. Πρεβεζάνου

Για τη δημιουργία και την ανάπτυξη των συγκοινωνιών στην Αιτωλοακαρνανία, σπουδαίο ρόλο διαδραμάτισαν τα υπεραστικά λεωφορεία και οι πρώτοι αυτοκινητιστές, όπως ο Στέλιος Ε. Πρεβεζάνος από το Ξηρόμερο,  πραγματικοί «ήρωες» και πρωτοπόροι της εποχής τους, οι οποίοι αποτέλεσαν τον σύνδεσμο που ένωσε τις απομακρυσμένες περιοχές και τα χωριά με τα αστικά κέντρα εντός και εκτός του νομού μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Λίμνη Οζερός: Με το πρώτο φως της ημέρας...!!!

TPL_IN

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Θαυμάσιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το πρώτο φως της ημέρας στην κοντινή λίμνη Οζερός με τον φωτογραφικό φακό της συμπατριώτισσά μας Ανθής Ντάφα, μας εντυπωσιάζουν και μας δείχνουν το πανέμορφο πρωινό ξεκίνημα της ημέρας, σε ένα μοναδικό υδάτινο οικολογικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί με το πέρασμα του χρόνου!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στην Οικογένεια Παπαστράτου στο Αγρίνιο

TPL_IN

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο  Δήμος Αγρινίου με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την εκδημία του Τάσου Παπαστράτου, διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στην Οικογένεια Παπαστράτου. Θα λάβουν χώρα από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο και οι αντιδράσεις για την κατασκευή του…

TPL_IN

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου άρχισε να κατασκευάζεται κατά το έτος 1961 με αποκλειστική χρηματοδότηση από το ΝΑΤΟ και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης, όμως νωρίτερα είχαν εκφρασθεί πολλές αντιρρήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, αλλά και την τοπική κοινωνία. 

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκατό χρόνια από την πανδημία Γρίπης του 1918

TPL_IN

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Εκατό χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το ξέσπασμα της πανδημίας της Ισπανικής Γρίπης, η οποία το 1918 προκάλεσε εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πατρίδα μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE