Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δήμου Αγρινίου έτους 2023

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Στην έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Δήμου Αγρινίου έτους 2023, προχώρησε κατά τη συνεδρίασή του χθες Δευτέρα (12/12) το Δημοτικό Συμβούλιο. Με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου να επισημαίνει ότι, και την επόμενη χρονιά θα εκτελεστούν σύγχρονα έργα υψηλών προδιαγραφών στο δήμο και την παράταξη της Χριστίνας Σταρακά να μιλά, για έργα χωρίς αναπτυξιακό αποτύπωμα και με απουσία συγκροτημένης πρότασης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Χρ. Σταρακά για το "μπλόκο" του ΣτΕ στο νόμο Θεοδωρικάκου για τους ΟΤΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

"Η απόφαση 2377/2022 της ολομέλειας του ΣτΕ με την οποία κρίνεται οριστικά και αμετάκλητα ως αντισυνταγματικός ο νόμος Θεοδωρικάκου, τόσο για τη σύνθεση των Οικονομικών Επιτροπών και των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής των ΟΤΑ όσο και για τη μεταβίβαση σε αυτές αποφασιστικών αρμοδιοτήτων, αποτελεί ένα ακόμα "χαστούκι" για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η πρόκληση της Ανοιχτής Δημοκρατικής Διακυβέρνησης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Του Δημήτρη Καλαβρουζιώτη

Η κρίση είναι η αφορμή, ώστε πολλοί τομείς της πολιτικής μας ζωής, να επαναπροσδιοριστούν. Το πολιτικό σύστημα της χώρας, εκτός από τα κόμματα και τον κοινοβουλευτισμό, εκφράζεται και με ένα άλλο εξ ίσου πολύ σημαντικό πυλώνα της δημοκρατίας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ασφαλτόστρωση στο δρόμο προς το Κοιμητήριο Καλυβίων

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο δρόμο που οδηγεί προς τον παλιό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και το Κοιμητήριο Καλυβίων, από συνεργείο εργολάβου ο οποίος στις αρχές Οκτωβρίου ανέλαβε κατόπιν υπογραφείσας σύμβασης με τον δήμο Αγρινίου, ασφαλτοστρώσεις σε διάφορες κοινότητες του δήμου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στην διώρυγα Δίμηκου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Προχωρούν οι καθαρισμοί και η αποκατάσταση των πρανών στον Δίμηκο, στην περιοχή Αγγελοκάστρου, από εκσκαφικά μηχανήματα της ανάδοχης εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, κατόπιν σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE