Αυτοδιοίκηση

Οι θέσεις των αντισταθμιστικών για τα φράγματα του Αχελώου

TPL_IN

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Τις θέσεις τριών Δήμων όσον αφορά το ζήτημα των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από τη λειτουργία των Μεγάλων Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αχελώου παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση της Χριστίνας Σταρακά

TPL_IN

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Την πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη (06/03/19) η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τα δάφνινα στεφάνια ¨μούχλιασαν¨

TPL_IN

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ξεχασμένα από τον περασμένο Ιούλιο παραμένουν τα δάφνινα στεφάνια στο Μνημείο Εκτελεσθέντων στα Καλύβια, τα οποία είχαν εναποτεθεί εκεί από την τελευταία εκδήλωση μνήμης, ξεραμένα και μουχλιασμένα  από τον καιρό και την αδιαφορία…

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ολοκληρώνεται σύντομα η Επέκταση Εγκαταστάσεων του Βιολογικού

TPL_IN

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των εργασιών βρίσκεται το σημαντικό αποχετευτικό έργο «Επέκταση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Αγρινίου» που πραγματοποιείται από τις αρχές του 2018 κοντά στην περιοχή Καλυβίων και αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Συντήρηση σε στύλους φωτισμού

TPL_IN

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ελλιπής φωτισμός σε δημοτικούς στύλους υπάρχει τις νυχτερινές ώρες, στο δρόμο που ξεκινά από το Δημοτικό Σχολείο και οδηγεί προς το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο χωριό μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE