Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο «Η Κυριακή των Χριστουγέννων» στο Μεσολόγγι

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την τετράφωνη Πολυφωνική Χορωδία «Μελοέσσα» με Χοράρχη τον Ανδρέα Φούκα και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Ομίλου "Ιωσήφ Ρωγών" με μαέστρο τον Δημήτρη Μανωλάτο, παρουσιάζουν στο κοινό μια εορταστική εκδήλωση με τίτλο " Η Κυριακή των Χριστουγέννων" στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Αιτ/νίας, με ώρα έναρξης στις 8 μ.μ. στο Μεσολόγγι!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Έκθεση με έργα του Γιάννη Μόραλη, στην Πινακοθήκη Αγρινίου

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Η Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου και η Εταιρεία Μελέτης, Έρευνας και Προβολής της Νεοελληνικής Τέχνης – Εργαστήριο Γιάννης Μόραλης,  συνδιοργανώνουν την έκθεση: «Γιάννης Μόραλης. Η μνήμη της αφής» με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την επόμενη Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, στις 19:00 μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 26 Μαρτίου 2023.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αγρίνιο

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου, φωταγωγήθηκε απόψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου να δίνει το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και με την Φιλαρμονική Μπάντα να παίζει σε εορταστικούς ρυθμούς.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, "Παραμύθι από ζάχαρη"

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΚΕΔΑ στο Αγρίνιο, το πρόγραμμα των Εορταστικών εκδηλώσεων "Παραμύθι από ζάχαρη" του Δήμου Αγρινίου, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την συνέντευξη παραχώρησαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης και Ευθύμιος Γρίβας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο Ανδρέας Π. Φούκας συμμετείχε σε συναυλία στην Ιταλία

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο συμπατριώτης μας μουσικός Ανδρέας Π. Φούκας, συμμετέχοντας ως σολίστ αλλά και ως χορωδός, με την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, συναυλία με έργα Ελλήνων και Ιταλών Μουσουργών στο Fasano της Ιταλίας!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE