Εκδηλώσεις-Πολιτιστικά

Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

TPL_IN

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καλυβίων, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Συλλεκτικό ¨Ημερολόγιο 2019¨ από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων

TPL_IN

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορεί ήδη και διατίθεται στο κοινό, το συλλεκτικό Ημερολόγιο για το  νέο έτος 2019, που εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» με στιγμιότυπα από τις «Σχολικές αναμνήσεις στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων» ένα ημερολόγιο εμπλουτισμένο με παλιές φωτογραφίες που θα συγκινήσουν και θα επαναφέρουν στην μνήμη όλων τα αξέχαστα σχολικά χρόνια...

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επισκεφθείτε την χριστουγεννιάτικη αγορά του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων

TPL_IN

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη αγορά (bazzar) έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" στον ισόγειο χώρο του Κοινοτικού κτιρίου και σας περιμένει να την επισκεφθείτε αύριο Κυριακή για να στηρίξετε τις δράσεις του συλλόγου!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η εκδήλωση για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

TPL_IN

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Την επόμενη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καλυβίων, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολείων και του Γυμνασίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εορταστικό bazaar από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων

TPL_IN

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη εορταστική αγορά (bazzar) διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" το σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Κ Καλυβίων, με είδη δώρων, κατασκευές και γλυκίσματα που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου και θα πωλούνται σε προσιτές τιμές.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE