Κοινωνία

Η ¨περιπέτεια¨ μιας πινακίδας…

TPL_IN

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι, μια προειδοποιητική πινακίδα «Προσοχή - διέλευση μαθητών» βρίσκεται αφημένη στην άκρη του δρόμου ακουμπισμένη σε ένα στύλο φωτισμού κοντά στο Δημοτικό Σχολείο, ενώ όπως είναι κατανοητό ελλοχεύουν κίνδυνοι, αφού από το σημείο αυτό διέρχονται καθημερινά μαθητές και οχήματα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Κάθε παιδί κρύβει μέσα του ένα Μικρό Θεό

TPL_IN

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Του Θανάση Τσακαλίδη

Το παιδί είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης του ανθρώπου. Η ανατροφή του, η εκπαίδευσή του και γενικά η ανάπτυξή του μέχρι να αυτονομηθεί και να κάνει το δικό του παιδί είναι στην ουσία ο κεντρικός πυρήνας του ενδιαφέροντος κάθε οικογένειας και του κοινωνικού συνόλου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η μαθητική παρέλαση για την Επέτειο του «ΟΧΙ» (φωτο)

TPL_IN

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Τιμήθηκε και φέτος με λαμπρότητα η Εθνική Επέτειος της «28ης Οκτωβρίου 1940», με την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία που τελέστηκαν στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στα Καλύβια, αλλά και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Γιορτή της Αεροπορίας από την Αερολέσχη Αγρινίου

TPL_IN

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Η Αερολέσχη Αγρινίου στα πλαίσια της Εορτής της Αεροπορίας άνοιξε τις "πόρτες" της στον κόσμο προσκαλώντας τον με ανακοίνωσή της να επισκεφθεί τον χώρο του παλαιού Πολιτικού Αεροδρομίου που έχει την έδρα της.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ισχυρή σεισμική δόνηση, αισθητή και στην περιοχή Αγρινίου

TPL_IN

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Πολύ ισχυρή δόνηση μεγέθους 6,9 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 01:54 με επίκεντρο τη θάλασσα του Ιονίου, κοντά στην Ζάκυνθο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE