Το Χαμόγελο του Παιδιού

Φιλανθρωπική συναυλία για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

TPL_IN

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η Άννα Κατσούλη & το μουσικό σύνολο "Ηχαγωγός" πραγματοποιούν στο Αγρίνιο, την 3η κατά σειρά συναυλία "Κάθε νότα μου για σένα", αυτή τη φορά προς ενίσχυση του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Άνεσις ".

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ένας χαρταετός για κάθε παιδί του «Χαμόγελου»

TPL_IN

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, με τον Διευθυντή  Νάσιο Νικόλαο και τους εκπαιδευτικούς Κουρελή Βασιλική και Κιτσοκώστα Ουρανία, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 το Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», που λειτουργεί σε ένα ζεστό ανθρώπινο και χαρούμενο περιβάλλον, στη περιοχή Καλυβίων, του Δήμου Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Οι Ελπίδες Αγρινίου επισκέφθηκαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελπίδες Αγρινίου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επίσκεψη μικρών μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μπαλαούρα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

TPL_IN

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Τα νήπια και τα προνήπια των Εκπαιδευτηρίων ¨Παναγία Προυσιώτισσα¨ επισκέφθηκαν την Παρασκευή (8/2) το "Χαμόγελο του Παιδιού" στα Καλύβια, στα πλαίσια της θεματικής ενότητας "Βοηθάω-Νοιάζομαι".

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Ελληνική Αστυνομία στάθηκε δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν κατά την εορταστική περίοδο, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καλυβίων του Δήμου Αγρινίου, από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE