Το Χαμόγελο του Παιδιού

Επιτυχημένη εορταστική αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Αρκετά επιτυχημένο και με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Αγρίνιο, το Χριστουγεννιάτικο bazaar από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων Αγρινίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το Νηπιαγωγείο Καλυβίων επισκέφθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκαν σήμερα οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Καλυβίων και προσέφεραν δώρα και τρόφιμα για τις ανάγκες του οργανισμού.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επίσκεψη του Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨

TPL_IN

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων οι σπουδαστές του Α΄ & Γ΄ Χειμερινού Εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» του Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου επισκέφθηκαν στα Καλύβια Αγρινίου τις εγκαταστάσεις ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨  την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, προσφέροντας με όλη τους την αγάπη τρόφιμα και τις υπηρεσίες τους.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέδειξαν εμπράκτως την  ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ημερήσια Φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

TPL_IN

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η εορταστική εκδήλωση εν όψει Χριστουγέννων, για τα παιδιά της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με την παρουσία του προσωπικού και εθελοντών του οργανισμού.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE