Έναρξη 2ου Κύκλου Θεματικού Πάρκου στο Αγρίνιο: «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο»

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η έναρξη του 2ου Κύκλου του Θεματικού Πάρκου «Εθισμός και Κίνδυνοι στο διαδίκτυο», που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στο Δήμο Αγρινίου

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της ΕΑΕ συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εγκαίνια του νέου Ιατρείου του Θεοφάνη Χρ. Μυζήθρα, στο Βούπερταλ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ένας εξαίρετος επιστήμονας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ένας πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος, ο Θεοφάνης Χρ. Μυζήθρας, έκανε το περασμένο Σάββατο (26/01) τα εγκαίνια του καινούριου ιατρείου του στο Βούπερταλ (Wuppertal) της Γερμανίας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Όταν το Διαδίκτυο μετατρέπεται σε "θηλιά" καθημερινής εξάρτησης

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Άρθρο του κ. Θανάση Τσακαλίδη

Η Πληροφορική από ένα απλό βοηθητικό εργαλείο, απλώθηκε σιγά-σιγά και εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας, ενημέρωσης, επικοινωνίας, εκπαίδευσης, καλλιτεχνικής δημιουργίας και διασκέδασης. Ο άνθρωπος είναι ήδη συνεχώς διασυνδεμένος και πρωτοκολλάει την καθημερινότητά του.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο ρόλος των συναισθημάτων στην επικοινωνία

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Της Γωγώς Καραγιάννη, Ψυχολόγος - Ειδικός παιδαγωγός

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκεπτόμενοι τα συναισθήματα, τα συνδέουν με αφηρημένες οντότητες, που έχουν μια σχεδόν υπερ- φυσική δύναμη. Χαρακτηρίζονται ως μη- λογικά, διαχωρίζονται δηλαδή από τη λογική και ως εκ τούτου στον «ορθολογικό» δυτικό πολιτισμό έχουν πάρει μια χροιά αρνητική.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE