Νέος φωτισμός στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Λίαν προσφάτως το Νηπιαγωγείο Καλυβίων Αγρινίου απέκτησε νέο εξωτερικό φωτισμό, με σύγχρονες λάμπες τεχνολογίας led, ώστε τις νυχτερινές ώρες το κτίριο να φωτίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Γυμνάσιο Θέρμου

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θέρμου, πραγματοποιήθηκε Παιδαγωγική & Εκπαιδευτική Ημερίδα, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Νάκου Κων/νου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Καζαντζή Χρήστο, με Θέμα: «Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στη Σχολική Μονάδα».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η μαθητική παρέλαση για την «28η Οκτωβρίου 1940» στα Καλύβια

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Με την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και κατόπιν την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στα Καλύβια Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Συγκέντρωση στο Αγρίνιο από τους Συλλόγους των Δασκάλων

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου- Θέρμου, μαζί με τους Συλλόγους Αμφιλοχίας, Βόνιτσας και Ναυπάκτου εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εξωτερικές καθαριότητες στα σχολεία

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Καθαριότητες και κοπή αγριόχορτων στους προαύλιους χώρους του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Καλυβίων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διευθυντών με την Κοινότητα Καλυβίων, αλλά και με την εθελοντική δουλειά γονέων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE