Νέα-Εκπαίδευση

Εγχειρίδιο πρόληψης για μικρούς μαθητές από το Κέντρο Πρόληψης “Οδυσσέας”

TPL_IN

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Εγχειρίδιο πρόληψης για μαθητές νηπιαγωγείου & δημοτικού σχολείου δημιούργησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας “Οδυσσέας”, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Συνάντηση του Μητροπολίτου με υπευθύνους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

TPL_IN

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Μεσολόγγι, συνάντηση με τους επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εορτασμός Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 (φωτο)

TPL_IN

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Με την δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση που ακολούθησε, κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στα Καλύβια.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τον αριστούχο Κωνσταντίνο Σωτ. Μπαμπαλή, βράβευσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου

TPL_IN

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών σχολικού έτους 2016 – 2017, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Κωνσταντίνος Σωτ. Μπαμπαλής, από τον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Δημογραφικό: Ένα 8/θέσιο σχολείο κλείνει κάθε χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία

TPL_IN

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Το πόσο σημαντικό είναι το δημογραφικό πρόβλημα είναι γνωστό, όπως επίσης, πόσο πολύ επηρεάζει άλλα σημαντικά προβλήματα της οικονομίας, π.χ. το ασφαλιστικό. Από το 2011 η Ελλάδα έχει μπει σε μια νέα φάση, πρωτοφανή μεταπολεμικά.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE