Ο Χρήστος Μπελεβώνης συνεχίζει στο Euro U17!

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στα τελευταία λεπτά μπήκε ως αλλαγή ο Χρήστος Γ. Μπελεβώνης στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Παίδων με το Βέλγιο που έγινε χθες για το Euro U17, αλλά η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα και θέλει μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα για να προχωρήσει στην διοργάνωση.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ντεμπούτο στα τελικά του Euro U17 για τον Χρήστο Μπελεβώνη

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ο νεαρός Χρήστος Γ. Μπελεβώνης έκανε χθες το ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου U17 που διεξάγεται στην Ιρλανδία, αφού μπήκε σαν αλλαγή στο 85΄ στον αγώνα με τους Ιρλανδούς, ενώ λίγα λεπτά μετά η εθνική μας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τα παπούτσια που θα φορά στο Euro 2019 o Χρήστος Μπελεβώνης 

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ξεχωριστό ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών δημιούργησε εταιρεία, χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα φορά στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Παίδων U17, ο Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Γ. Μπελεβώνης,  που βρίσκεται ήδη στην Ιρλανδία με την εθνική μας!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο Χρήστος Γ. Μπελεβώνης με την Εθνική Παίδων, στο Euro 2019!

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U17 στην Ιρλανδία, θα συμμετάσχει σε λίγες μέρες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Γερ. Μπελεβώνης, ο πρώτος και μοναδικός Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής που θα λάβει μέρος με το ελληνικό εθνόσημο, σε έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό θεσμό!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο Χρήστος Μπελεβώνης κλήθηκε στην Εθνική Παίδων U17 για την Elite Round!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Γνωστοί έγιναν και επίσημα οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Νιόν της Ελβετίας, για να πάρουν μέρος στη τελευταία προκριματική φάση του Euro U17, ανάμεσά τους και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπελεβώνης από τον Παναιτωλικό!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE