Δυο Καλυβιώτισσες στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού

Η ¨αφορμή¨ για να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, ήταν από συμμαθητές και η πρώτη ανακοίνωση για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας στο Αγρίνιο, αποτέλεσε το έναυσμα για να εγγραφούν στα ¨καναρίνια¨, κάτι που έκαναν με μεγάλη χαρά!

Η Γεωργία Γ. Κοτρώτσου είναι μαθήτρια της δευτέρας λυκείου, ενώ η Ναυσικά Αθ. Αντωνοπούλου, μαθήτρια της τρίτης τάξης στο Γυμνάσιο Καλυβίων. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά συν τω χρόνω τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο… Οι γονείς τους δεν έφεραν αντιρρήσεις στο να παίξουν ποδόσφαιρο, ίσα ίσα τις στηρίζουν με το παραπάνω στην συγκεκριμένη επιλογή τους και σε αυτό σίγουρα έπαιξαν ¨ρόλο¨ και οι σύγχρονες υποδομές και η πολυεπίπεδη οργάνωση που διαθέτει ο Παναιτωλικός.

Σήμερα μάλιστα τα δυο κορίτσια πήραν το πρώτο αγωνιστικό ¨βάπτισμα του πυρός¨ αφού έπαιξαν στο φιλικό με τις αθλήτριες από τα Γιάννενα, οι οποίες κέρδισαν τελικά...

Να θυμίσουμε ότι, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιήθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ¨Emileon¨ η πρώτη συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση, της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, ενώ οι αθλήτριες προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα. Προπονητές είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Λίνα Καραπάνου.

Ήδη 18 ποδοσφαιρίστριες, μαθήτριες και ενήλικες συμμετέχουν, στην ομάδα ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αρκετές ακόμα. Αναμένεται εξάλλου να ξεκινήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκοπό να ανεβεί σταδιακά τα κλιμάκια και να αποτελέσει πόλο έλξης για τα κορίτσια και τις γυναίκες της περιοχής που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να παίξουν.