Θέατρο

Θεατρικοί Μονόλογοι από την Ομάδα "παιΖΟΥΜΕ"

TPL_IN

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στα πλαίσια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019, το Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων Ερασιτεχνών, στο οποίο συμμετέχει η Θεατρική ομάδα "παιΖΟΥΜΕ" της ΚΕΔΑ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η ομάδα ακορντεόν μάγεψε το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου

TPL_IN

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μια μαγική βραδιά…!

Ποιος είπε ότι αυτός ο λαός παραιτήθηκε; Ποιος είπε ότι «δεν γίνεται τίποτα»; Ποιος είπε ότι «κανείς δεν κάνει τίποτα»; Ποιος λέει ότι «όλα τέλειωσαν»; Η ομάδα Ακορντεόν της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου μάγεψε το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/9/18) στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Μια βραδιά με ακορντεόν στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

TPL_IN

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

 Την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Τα ίχνη» στην οποία συμμετέχει και τραγουδά, ο συμπατριώτης μας, Ανδρέας Π. Φούκας, παρουσιάζει η Ομάδα ¨Ακορντεόν¨ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Θεατρική Ομάδα Καλυβίων: "Περιμένοντας τον Γκοντό"

TPL_IN

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Την πολύ καλή θεατρική παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, η Θεατρική Ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ» (Κ.Ε.Δ.Α. Αγρινίου), συμμετέχοντας έτσι στο 2ο φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Θεατρική Ομάδα Καλυβίων στο 2ο φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

TPL_IN

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Το θεατρικό έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ, θα παρουσιάσει για μια ακόμη φορά η Θεατρική Ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ» (Κ.Ε.Δ.Α. Αγρινίου), στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE