Η ηθοποιός Ειρήνη Φαναριώτη μένει σπίτι και ανακαλύπτει από την αρχή τον εαυτό της

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Η συμπατριώτισσά μας ηθοποιός και σκηνοθέτις μοιράζεται σε συνέντευξή της, σκέψεις και συναισθήματα για τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Θεσμός το Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών Αγρινίου

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, το 5ο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια στο Αγρίνιο και εξελίσσεται σε θεσμό.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Αυλαία στο Δημοτικό Θέατρο για το 5ο Φεστιβάλ Μονολόγων

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Την αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών ανοίγουν δύο τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου, με σκηνοθέτρια την κα Μαρίνα Καραφά, αύριο Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ειρήνη Φαναριώτη: Η ηθοποιός και σκηνοθέτις μιλάει για τις παραστάσεις της.

Παεασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

«Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να τα κάνω όλα». Αυτό θα μπορούσε να είναι το αυτοκόλλητο στο μέτωπο της Ειρήνης Φαναριώτη, η οποία είναι μέλος μιας νέας γενιάς θεάτρου, κι ας έχει ήδη 8 χρόνια στις πλάτες της.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η «Γκόλφω» στο Μικρό Θέατρο Αγρινίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το κλασικό θεατρικό έργο «Γκόλφω» ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου στο Αγρίνιο, στις αρχές Μαρτίου, για περιορισμένες παραστάσεις, ενώ συμμετέχουν και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί με καλυβιώτικη καταγωγή, Φώτης Καραγιάννης, Τάκης Λιάγκας και Φωτεινή Χαλκιοπούλου.

Παραστάσεις στις 1,2,3,4,5,6 Μαρτίου 2019, ώρα 21:15 μ.μ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE