Σταυρούλα Καραλή: Επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ, μια εμπειρία ζωής

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Η συγχωριανή μας Σταυρούλα (Ρούλα) Καραλή, από τα Καλύβια Αγρινίου, επισκέφθηκε πρόσφατα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μωυσιάδη, την ιστορική πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ και μας μεταφέρει όμορφες εικόνες και εμπειρίες από το μοναδικό αυτό ταξίδι στους Άγιους Τόπους!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εικόνες από το Διόνι, τις εκβολές Αχελώου και το Ιόνιο πέλαγος

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Εικόνες από τοπία όπως η παραλία Διόνι, το Ψαροχώρι του Πεταλά και τις εκβολές του Αχελώου, μας παρουσιάζει ο συμπατριώτης μας Βασίλης Γαλατάς, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα εκεί, σε ένα υπέροχο ¨κομμάτι¨ της αιτωλοακαρνάνικης γης με φθινοπωρινά χρώματα!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Να στηριχθούν οι επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Του Σωκράτη Κωστίκογλου

Τον πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων δεκατριών χρόνων αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς. Οι διαδοχικές κρίσεις, δεκαετής οικονομική, διετής υγειονομική και η τελευταία που είναι σε εξέλιξη για περισσότερο από ένα χρόνο, ενεργειακή και συγχρόνως κρίση της ακρίβειας, έχουν σαν αποτέλεσμα να εξαντλούν τις αντοχές των επιχειρήσεων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ημερίδα στο Αγρίνιο για το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία και χαρακτηριζόμενη από μαζική συμμετοχή, παρουσιάστηκαν χθες τα μέτρα και οι δράσεις του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) καθώς και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Τα μέτρα και οι δράσεις του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) καθώς και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, παρουσιάζονται σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE