Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, στις οποίες προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11 στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κτηνοτροφικές μονάδες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο πρώτος Δήμος Αγρινίου του 1835 όπου ανήκαν Καλύβια και Πλάτανος

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Του Λίνου Υφαντή

Ο Δήμος Αγρινίου αυτοδιοικητικά υπάρχει από το βασιλικό διάταγμα με αριθμό 19Α 07/12/1835. Τότε είχε ως κύρια πόλη το Αγρίνιο ( Βραχώρι) όπως σήμερα μόλις με 1850. Φυσικά δεν είχε δημοτικές ενότητες αλλά χωριά «περί την πρωτεύουσα του Δήμου».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

O Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου βράβευσε αριστούχους μαθητές

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, βράβευσε τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων Δικαστικής Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, σχολικού έτους 2017-2018.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ένα φέρετρο… στην άκρη του δρόμου!!!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Το... σταυρό του έκανε σήμερα το πρωί συγχωριανός μας, όταν οδηγώντας στη διαδρομή Καλύβια –Γέφυρα Στράτου, αντίκρισε στην άκρη του δρόμου ένα... φέρετρο, δίπλα σε άλλα σκουπίδια που ήταν πεταμένα!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ετοιμασίες στη φωλιά των πελαργών…

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η φωλιά των πελαργών στον τρούλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου έμεινε ¨ζεστή¨ καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα αφού κάποιοι φτερωτοί φίλοι μας δεν έκαναν το μακρινό ταξίδι της μετανάστευσης και προτίμησαν να παραμείνουν στην περιοχή μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE