Διάφορα

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

TPL_IN

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, στις οποίες προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11 στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κτηνοτροφικές μονάδες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Αερολέσχη Αγρινίου σας προσκαλεί στο παλαιό πολιτικό Αεροδρόμιο (10 &11/11/18)

TPL_IN

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Σε λίγες μέρες (Πέμπτη 8 Νοεμβρίου) έχουμε τον εορτασμό του προστάτη της Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και την γιορτή της Αεροπορίας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

¨Λείπει¨ το συρμάτινο πλέγμα…

TPL_IN

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ημιτελής παραμένει εδώ και μήνες η περίφραξη πίσω από την εκκλησία και το χώρο του πάρκινγκ, μιας και δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη το συρμάτινο πλέγμα στους πασσάλους.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Αφιέρωμα από το περιοδικό ΙΣΤΟΡΙΑ για τα Τάγματα Ασφαλείας στην Αιτωλοακαρνανία

TPL_IN

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Με ένα εκτενές ιστορικό αφιέρωμα με τίτλο «Τα Τάγματα Ασφαλείας στην Αιτωλοακαρνανία – Κομμουνιστικά αναχώματα ή εκτελεστικά όργανα των Ες-Ες» κυκλοφορεί το αξιόλογο μηνιαίο περιοδικό ΙΣΤΟΡΙΑ, με αρχειακό φωτογραφικό υλικό αλλά και καταγραφή πολλών πτυχών της περιόδου της γερμανικής κατοχής στον τόπο μας.  

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Φθινοπωρινές εικόνες του χωριού

TPL_IN

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το χωριό μας παραμένει όμορφο κάθε εποχή του χρόνου και τώρα που μπήκε το φθινόπωρο, οι εικόνες, τα χρώματα, τα σπίτια, η φύση και τα σύννεφα  στον ουρανό, το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό για κάποιον που θα το επισκεφθεί!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE