Να στηριχθούν οι επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς

Ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο η ενεργειακή και πληθωριστική κρίση έχει μειώσει αισθητά το διαθέσιμο εισόδημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα, τον φόβο και την ανασφάλεια έχουν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί στο ελάχιστο η επισκεψιμότητα στην αγορά και για τζίρο ούτε λόγος.

Σε αυτό το πρωτόγνωρο οικονομικό περιβάλλον οι μικρές επιχειρήσεις της αγοράς εξακολουθούν να λειτουργούν, να προσφέρουν ποικιλία προϊόντων και να συντηρούν τις θέσεις εργασίας.

Πλησιάζουμε σε ένα μήνα περίπου στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ας στηρίξουμε όλοι τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς, επιλέγοντας να κάνουμε τις αγορές μας απο τα καταστήματα των φίλων μας, των συγγενών μας, των συμπολιτών της διπλανής μας πόρτας.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η επιλογή θα βοηθήσει και θα στηρίξει να υπάρχουν και την επόμενη μέρα οι επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς και να μην βλέπουμε εικόνες με κενά ακίνητα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, το Αγρίνιο, που θυμίζουν την περίοδο 2012-2013 και μόνο θλίψη προκαλούν.

Στηρίζοντας τις δικές μας επιχειρήσεις στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, τις θέσεις εργασίας συμπολιτών μας,την τοπική μας οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Στηρίζουμε την δική μας Πόλη!!! Την Πόλη αγορά!!!

Κωστίκογλου Σωκράτης

πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΣΒΔΝ