Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για εξόφληση οφειλών προς τον ΤΟΕΒ Καλυβίων

TPL_IN

Δευτέρα  10 Σεπτεμβρίου 2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Καλυβίων καλεί όσα από τα μέλη του έχουν οικονομικές οφειλές προς τον οργανισμό από το 2016, να προχωρήσουν στην άμεση τακτοποίησή τους.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Καλυβίων

TPL_IN

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Με ανακοίνωσή του ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Καλυβίων ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ξεκίνησε να δίδεται σταδιακά νερό προς άρδευση, στις διώρυγες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Λυσιμαχίας

TPL_IN

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΤΟΕΒ Λυσιμαχίας ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, γνωστοποιεί στα μέλη, ιδιοκτήτες και εκμισθωτές παραγωγούς μας που οφείλουν τέλη του 2017 και παλαιότερα, να προσέλθουν στα γραφεία του Οργανισμού (Αγρίνιο-Βότση 3) και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους εντός μηνός.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Αιτήσεις για εποχικό προσωπικό στον ΤΟΕΒ Καλυβίων

TPL_IN

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Καλυβίων, ενημερώνει ότι θα προβεί σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού διαφόρων καθηκόντων, για τον καθαρισμό του δικτύου και για την διανομή του νερού, κατά την φετινή αρδευτική περίοδο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Καλυβίων

TPL_IN

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Καλυβίων την Κυριακή 22/10/2017 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στην οποία παρευρέθησαν τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού οργανισμού, καθώς επίσης, ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ κ. Κων/νος Βίτας και ο κ. Βλάσης Σφυρής Αναπληρωτής Διευθυντής  στο ΓΟΕΒ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE