Ο εορτασμός στον Ι.Ν. Παναγίας Ελεούσας

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Στον Ι.Ν. Παναγίας Ελεούσας που βρίσκεται στον οικισμό Αγ. Γεωργίου Καλυβίων, τελέσθηκαν το πρωί Όρθρος και Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία πλήθους πιστών.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Γιορτάζει η Αγία Ελεούσα

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Της Ζωοδόχου Πηγής αύριο και στον οικισμό Αγ. Γεωργίου Καλυβίων πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Παναγίας Ελεούσας και καλούνται οι πιστοί να παρακολουθήσουν τις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ.

Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας 

Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 7.30 π.μ.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Η γιορτή στο εξωκλήσι του Αη Γιώργη στα Καλύβια (φωτο)

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Στο παλιό εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται λίγο έξω από τα Καλύβια, πραγματοποιήθηκε το πρωί, παρουσία πλήθος πιστών, ο Όρθρος και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας, από τον ιερέα Θεοδόσιο Αθανασόπουλο,προς τιμήν του αγίου!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καλυβιώτισσες της ομογένειας στόλισαν τον Επιτάφιο στο Χάρισμπεργκ

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Στο μακρινό Χάρισμπεργκ, της αμερικάνικης πολιτείας της Πενσυλβάνιας, οι κυρίες Χριστίνα Ψιλογιαννοπούλου -Λαμνάτου και Βίκυ Μυλωνοπούλου, με Καλυβιώτικη καταγωγή, οι οποίες διαμένουν μόνιμα εκεί, με πρωτοβουλία τους έφτιαξαν τον ανθοστόλιστο Επιτάφιο της ενορίας του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, στην πόλη αυτή.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Ανάσταση στα Καλύβια Αγρινίου

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Με πλήθος ενοριτών και επισκεπτών να κατακλύζουν τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καλυβίων και τους εξωτερικούς χώρους του, γιορτάστηκε φέτος στο χωριό μας, η Ανάσταση του Κυρίου!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE