Ο Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων, στο Αγρίνιο

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Μια ακόμα λατρευτική ευκαιρία, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, θα προσφέρει η τοπική μας Εκκλησία στους πιστούς της πόλεως του Αγρινίου. Την παραμονή της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα, θα τελεσθεί η Ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο εορτασμός του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καλυβίων

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Καλύβια Αγρινίου εορτάστηκε σήμερα ο πολιούχος του χωριού μας, με την τέλεση από τον ιερέα π. Θεοδόσιο Αθανασόπουλο, του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, με την συμμετοχή πολλών κατοίκων που προσήλθαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου, στα Καλύβια

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Καλύβια, η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του πολιούχου Αγίου Νικολάου, με την παρουσία επισήμων και πλήθους πιστών, οι οποίοι ακολουθούσαν με ευλάβεια την θρησκευτική πομπή!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πρόγραμμα εορτασμού πολιούχου Αγίου Νικολάου Καλυβίων

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου, για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Νικολάου στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2022. Δείτε το πρόγραμμα εορτασμού:

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επίσκεψη Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού, στην Ι.Μ. Παντοκράτορος, Αγγελοκάστρου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28ης Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στο Καθολικό της Μονής.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE