Επιστροφή στις αίθουσες για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου

Η προσέλευση των μαθητών έφθασε σε ποσοστό 97% ενώ με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, η Α΄ και η Ε΄ τάξεις θα προσέρχονται καθημερινά στα μαθήματά τους, ενώ οι Β΄, Γ΄, Δ΄ και ΣΤ΄ τάξεις θα έχουν κυλιόμενο ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα παρακολούθησης, έως τη λήξη των μαθημάτων στις 26 Ιουνίου.

Συνολικά για τους εκπαιδευτικούς η λήξη του διδακτικού έτους θα είναι η 30η Ιουνίου ενώ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι συμβάσεις τους θα παραταθούν έως τις 30 Ιουνίου.

Η Διευθύντρια του σχολείου, κα Χαρά Χριστοδούλου, μας ενημέρωσε ότι, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που είχαν υποδειχθεί από το υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ, ώστε από όλο το προσωπικό να υπάρχει αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, τήρηση αποστάσεων, αλλά και πληρότητα σε αντισηπτικά υγρά, γάντια, είδη απολυμάνσεων, καθαριότητας, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν γονείς και μαθητές για το πώς θα λειτουργήσει το σχολείο το επόμενο διάστημα.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των παιδιών που θα είναι στην Α΄ Τάξη την προσεχή σχολική χρονιά, συγκεκριμένα ενεγράφησαν 14 παιδιά, ενώ αντίστοιχα 14 μαθητές από την τωρινή ΣΤ΄ τάξη θα εγγραφούν στην Α΄ Γυμνασίου.