11ος Λαικός Αγώνας  δρόμου 5 χλμ. "Άγιος Αρτέμιος" (19/10)

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Η Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, διοργανώνουν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:30 μ.μ. τον 11ο Λαικό Αγώνα δρόμου 5 χλμ. «Άγιος Αρτέμιος». Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας 800 μ. για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σημείο έναρξης και τερματισμού των δυο διαδρομών θα είναι το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Στο μήνυμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

Ο Αγώνας που όλοι αγαπήσαμε έρχεται για μια ακόμη φορά. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να έρθετε να τρέξετε, να χαρείτε, να κερδίσετε δώρα, να μας γνωρίσετε και να μάθετε για το λειτούργημα του αστυνομικού από εμάς τους ίδιους. Οι μικροί μαθητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα των 800μ θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο, να συνομιλήσουν με αστυνομικούς, να μάθουν πράγματα που θα τους προστατεύουν από κινδύνους, να φωτογραφηθούν και να κερδίσουν πολύ όμορφα δώρα.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν και όσοι δεν τα καταφέρνουν καλά με το τρέξιμο, μπορούν να συμμετέχουν ως εθελοντές και να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Ο αγώνας διοργανώνεται απ’ την τοπική μας διοίκηση με την συνεργασία του Δήμου Αγρινίου και πολλών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας. Στο QR CODE που υπάρχει στην αφίσα μπορείτε σκανάροντας να δηλώσετε την  συμμετοχή σας. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους και ιδίως τους μικρούς μαθητές στον αγώνα του 1 χλμ. τους δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσουν την έντυπη δήλωση συμμετοχής και να την στείλουν στο mail της τοπικής μας διοίκησης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να την παραδώσουν στην γραμματεία της τοπικής μας διοίκησης.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

SERVO PER AMICEKO - ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία (18/10)

Επίσης με αφορμή την εορτή του Αγίου Αρτεμίου μεγαλομάρτυρος, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, στις 20 Οκτώβρη, συνδιοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη την Παρασκευή στις 18 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου-ΓΕΑ από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 14.30 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους όσους έχετε αυτή την δυνατότητα, να έρθετε να πράξετε αυτό το ιερό καθήκον. Το αίμα δεν αγοράζεται.  Μόνο μπορούμε να το χαρίσουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.  Μια φιάλη αίμα κοστίζει μόνο δέκα λεπτά απ ' τον χρόνο μας και σώζει ζωές.

Συνδιοργάνωση: Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας Ν.Μ. Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας), Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας Ελληνική Αστυνομία (Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας