Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, από την Α΄ Καρδιολογική Κλινική & Ομώνυμο Καρδιολογικό Αιμοδυναμικό Εργαστήριο Γ.Ν.Α Ιπποκράτειο το Συνέδριο με τίτλο: «Καρδιαγγειακή Υγεία – Εγχώρια Παραγωγή και Περιβάλλον» υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η Ελένη Πριοβόλου είναι συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο όπου και έζησε μέχρι τα 18 της. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι Υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον Συνδυασμό «Ανυπότακτο Αγρίνιο». Είναι εφικτή η άμεση δημοκρατία και ο πλουραλισμός; Η Ελένης Πριοβόλου καταθέτει την άποψή της:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Επιμορφωτική συνάντηση των Θεολόγων Εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στο Αγρίνιο, μετά από πρόσκληση της Συμβούλου Εκπαίδευσης Θεολόγων κ. Φωτεινής Σταλίκα.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που έχει εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023, το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων την Τρίτη 26/09/2023 πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο «Ελπίδες Αγρινίου», προκειμένου να αναδειχθεί  η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Σε μια ογκώδη συγκέντρωση, που θύμιζε άλλες εποχές, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, το βράδυ της Τρίτης (03/10) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη «μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή».