Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Διαβάστε το μήνυμα του Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού για την Κυριακή 3 Μαρτίου, το οποίο θα διαβαστεί στους ιερούς ναούς, με την εκκλησία μας να τιμά και να εορτάζει τους Άγιους Ευτρόπιο, Κλεόνικο και Βασιλίσκο τους Μάρτυρες, τον Άγιο Θεοδώρητο τον Ιερομάρτυρα και Πρεσβύτερο Αντιοχείας.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Άλλη μια εκτός έδρας ήττα με σκορ 6-3 υπέστη σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟ Καλυβίων, αυτή τη φορά από τον Ηρακλή Αστακού, σε ένα παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, της Β' Κατηγορίας.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" προετοιμάζει εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη και την Γιορτή της Γυναίκας και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν σε αυτές.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Παραδοσιακά εδέσματα, μπούλες, χορό, κέφι, παιχνίδια, μασκέ πάρτι για καλό σκοπό και μουσικές εκδηλώσεις, περιλαμβάνει και φέτος το αποκριάτικο πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.