Ο Χρήστος Μπελεβώνης ανανέωσε με τον Παναιτωλικό, έως το 2026

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Γ. Μπελεβώνης θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου μέχρι το 2026 αφού σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου η ομάδα του Παναιτωλικού ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια και έτσι ο 22χρονος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανοκίτρινη φανέλα των "Καναρινιών"!

Να θυμίσουμε ότι, ο Χρήστος Μπελεβώνης με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, είναι γεννημένος στις 29/7/2002 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού και στη συνέχεια πέρασε απ’ όλα τα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα, ενώ παράλληλα έχει φορέσει τη φανέλα των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων. Ο διεθνής παίκτης την προηγούμενη σεζόν (2023-24) σημείωσε 9 συμμετοχές με τους Αγρινιώτες.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μπελεβώνης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας που ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Emileon, για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2024-2025. Ως γνωστόν, ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από 7 έως 19 Ιουλίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι.

Οι φιλικοί αγώνες που έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι:

Σάββατο 13 Ιουλίου με Λεβαδειακό στο Καρπενήσι

Τετάρτη 17 Ιουλίου με Λαμία στο Καρπενήσι

Σάββατο 27 Ιουλίου με Αστέρα στην Τρίπολη

Σάββατο 3 Αυγούστου με Ατρόμητο στο Περιστέρι

Κυριακή 4 Αυγούστου με Καλαμάτα στο Αγρίνιο

Σάββατο 10 Αυγούστου με Λεβαδειακό στο Αγρίνιο ή στη Λιβαδειά.