Αιτωλοακαρνάνικο γλέντι στο Καματερό   

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Μια όμορφη παραδοσιακή εκδήλωση πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Ιουνίου ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αγίων Αναργύρων - Καματερού "Χαρίλαος Τρικούπης" στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Καματερού, με παρουσίαση δημοτικών χορών από το χορευτικό του τμήμα και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με πολύ καλούς καλλιτέχνες, με δημοτική και λαϊκή μουσική, αλλά και εκλεκτές ρουμελιώτικες νοστιμιές!

Ο συμπατριώτης μας, Πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου, Δημήτρης Καραγιώργος, το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Φύσσας, που κατάγονται από τα Καλύβια Αγρινίου, καθώς και τα λοιπά μέλη της διοίκησης, ευχαρίστησαν όλους καί όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, με ιδιαίτερη αναφορά στους χοροδιδασκάλους, τους μουσικούς, τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν. Τέλος, ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!

Να σημειώσουμε ότι, οι Αιτωλοακαρνάνες χορευτές και χορεύτριες του συλλόγου, μέσα σε πολύ μικρό διάστημα και με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου, Γιώργου Κολοζάκη, έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκδήλωση αυτή.