Ο Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς, παρέδωσε πλαστικά καπάκια στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου  

Πέμπτη 6  Ιουνίου 2024

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγάθη» και με την συμμετοχή μελών, φίλων και κατοίκων, για δεύτερη φορά κατάφεραν και συγκέντρωσαν δεκατέσσερα (14) σακιά πλαστικά καπάκια, τα οποία παρέδωσαν στις 5 Ιουνίου, στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η Πρόεδρος κα Γεωργία Κορδόση και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, διότι με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε και το περιβάλλον. Επίσης ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο και κύριο Χρήστο Παπαδόπουλο για την δωρεάν μεταφορά, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση, η Πρόεδρος κα Λαμπρινή Κολοβού – Λεχουρίτη και τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρίνιου, ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγάθη» και την Πρόεδρο κα Γεωργία Κορδόση, για την ευγενική τους χειρονομία να συλλέξουν και να μας προσφέρουν 14 σάκους πλαστικών καπακιών, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Κέντρου μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ σήμερα έχει ανάγκη όσο ποτέ ανθρώπους που πιστεύουν στο έργο της, που θα αγκαλιάσουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους, που θα συμπαρασταθούν και θα ενισχύσουν τους στόχους και τα όνειρα της.

Το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς τους μας συγκινεί και μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα «Γενναία μας Παιδιά» ώστε να καταφέρουν να κάνουν τα «Βήματα Ζωής».

Ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στην σημαντική πολιτιστική διαδρομή του Συλλόγου τους «Η Αγία Αγάθη» υπογραμμίζει η ανακοίνωση.