Επιτυχημένος ο 3ος γύρος του Agrinio Raceway Cup

Τρίτη 4  Ιουνίου 2024

Ο 3ος γύρος του συναρπαστικού Κυπέλου Agrinio Raceway Cup 2024 πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο (31/05 & 1, 2/06) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Αγρίνιου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ αρκετές ήταν οι συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα.

Και αυτή την φορά σημειώθηκαν πολύ δυνατοί χρόνοι, από πολλούς οδηγούς, ενώ να αναφέρουμεε ότι έκαναν την εμφάνιση τους αρκετές νέες συμμετοχές οδηγών, ειδικά στα αυτοκίνητα. Μεταξύ αυτών αγωνίστηκε και ο Καλυβιώτης, Νίκος Δ. Φαναριώτης με Honda Civic.

Παρά την αφόρητη ζέστη, η πίστα ήταν πολύ δυνατή και σε επίπεδο που κανένας δεν περίμενε, ενώ γι αυτό τον λόγο σημειώθηκαν και πολλοί καλοί χρόνοι με 7αρια/sec, αλλά και πολλές μηχανικές βλάβες!

Πολλά περάσματα ελεύθερα και χρονομετρημένα για όλους, ενώ την Κυριακή έγιναν και οι κόντρες όπου ανέβασαν κι άλλο την θερμοκρασία… Μετά το τέλος των καυτών αγώνων έγιναν και οι απονομές όπου οι θεατές χειροκρότησαν τους νικητές για τελευταία φορά, πριν τα καλοκαιρινές διακοπές τους.

Επόμενος αγώνας μετά το καλοκαίρι, με πολλές εκπλήξεις!!!