"Σερί" τίτλων για τον Κώστα Ν. Καραλή – Άνοδος στην Γ΄ Εθνική με Παναγρινιακό

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει ο Παναγρινιακός, αλλά και ο συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής Κώστας Ν. Καραλής, βασικό στέλεχος της ομάδας η οποία κατέκτησε επίσης για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, τους τίτλους του Πρωταθλητή και του Κυπελούχου, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Κώστας Ν. Καραλής, βοήθησε πάρα πολύ με την αγωνιστική του εμπειρία, ώστε αυτός και οι συμπαίκτες του να καταφέρουν, μαζί με τον προπονητή τους Χρυσοβαλάντη Ζώη και τη διοίκηση, να φθάσουν ψηλά την Αγρινιώτικη ομάδα!

Να υπενθυμίσουμε ότι, χθες Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Παναγρινιακός, μετά από καλή εμφάνιση των παικτών του, πήρε την νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί του ΠΑΣ Ανέζα και στο τέλος πανηγυρίστηκε η άνοδος στην Γ΄Εθνική. Ο Κώστας Ν. Καραλής αγωνίστηκε για 58 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη του Μακρυπίδη.

Να σημειώσουμε ότι, από τον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών ΕΠΣ, την άνοδο στη Γ' Εθνική κέρδισαν οι:

1. Θύελλα Ελεούσας 14 βαθμούς

2. Αμβρακικός Βόνιτσας 13 βαθμούς

3. Παναγρινιακός 13 βαθμούς

Ο Κώστας Ν. Καραλής μας δήλωσε τα εξής:

«Πρώτα απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τις διοίκησης και τους ανθρώπους που "τρέχουν" γύρω από την ομάδα, για όλα αυτά που μας παρέχουν. Μετά θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε έναν ξεχωριστά από τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον προπονητή μας, για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε, αφού όλοι η στόχοι μας εκπληρώθηκαν και πράγματι είναι μια ξεχωριστή και υπέροχη χρονιά! Νιώθω δικαίωση και υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα, πραγματικά η διοίκηση, αυτά τα παιδιά και όλοι όσοι απαρτίζουν το σωματείο του Παναγρινιακού, αξίζουν τα καλύτερα!»

Επίσης ο "αρχιτέκτονας" αυτής της επιτυχίας, ο προπονητής Χρυσοβαλάντης Ζώης, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια πρώτα απ΄όλα τους παιχταράδες μου και μετά την διοίκηση και όλους τους συνεργάτες μου, για αυτήν την τεράστια επιτυχία που καταφέραμε την φετινή χρονιά και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα εδραίωση στην Γ΄Εθνική και μόνο ανοδικά βήματα απ΄δω και πέρα για την ομάδα. Παναγρινιακή οικογένεια, ομάδα σε όλα τα επίπεδα!».

Να θυμίσουμε ότι, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Ν. Καραλής, ο οποίος πρόσφατα ανέβηκε και τα "σκαλιά" της εκκλησίας για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά και στη μεσαία γραμμή, ενώ πήγε με μεταγραφή στον Παναγρινιακό τον Ιανουάριο του 2023, προερχόμενος από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με τα χρώματα του Παναιτωλικού Κ20, Καλαμάτας, Αστέρα Βλαχιώτη, Ερμιονίδα, Α.Ο Θήβας, Αμβρυσσέα Διστόμου, Νέα Αρτάκη, Αμβρακικό Λουτρού και Αναγέννηση Στάνου.

Ευχόμαστε στον "Καλυβιώτη" Κώστα Ν. Καραλή και την ομάδα του, τον Παναγρινιακό, να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια!

 

Φωτογραφίες: Άγγελος Πολύζος -  agrinio24.gr