Παρουσίαση Προγραμμάτων Γυμνασίου Καλυβίων, σχολικού έτους 2023-2024

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Την Τρίτη 28 Μαϊου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προγραμμάτων της φετινής χρονιάς. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη καθώς πολλοί γονείς ήρθαν για να τιμήσουν την προσπάθειά μας και κυρίως των παιδιών τους.

Το 1ο πρόγραμμα με τίτλο: «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις τον 21ο αιώνα – Θεωρία Παιγνίων» επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες κ. Σαμαρά Γεωργία (ΠΕ04.01) και κ. Αρκουμάνη Αναστασία (ΠΕ03).

Οι μαθητές περιέγραψαν μέσα από θεατρικό δρώμενο το “δίλημμα του φυλακισμένου” και κατόπιν εξήγησαν τις προεκτάσεις της θεωρίας παιγνίων στην κοινωνία.

Το 2ο πρόγραμμα με τίτλο «Ναοί και μοναστήρια του τόπου μας» επιμελήθηκαν οι καθηγητές κ. Καραγεώργος Απόστολος (ΠΕ11) και κ. Τσίγκα Θεοδώρα (ΠΕ01).

Οι μαθητές με πλούσιο φωτογραφικό υλικό έκαναν αναφορά σε ναούς και μοναστήρια της περιοχής αναφέροντας ιστορικά και γεωγραφικά στοιχεία για το καθένα.

Το 3ο πρόγραμμα με τίτλο «Παραδοσιακοί χοροί» επιμελήθηκαν οι καθηγητές κ. Μπεκούλης Χρήστος (ΠΕ11), κ. Καραγεώργος Απόστολος (ΠΕ11) και κ. Καραγιώργου Σωτηρία (ΠΕ02).

Οι μαθητές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και μας συγκίνησαν με το λεβέντικο παράστημά τους και το σεβασμό που επέδειξαν στην επαφή τους αυτή με την ελληνική παράδοση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Γυμνασίου Καλυβίων:

https://gym-kalyv-new.ait.sch.gr/