Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων για τον κυπελλούχο Ολυμπιακό, στα Καλύβια

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια πήραν όλοι οι φίλαθλοι και οι υποστηρικτές της ομάδας του Ολυμπιακού, μετά την μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Ιταλικής Φιορεντίνα και την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Στα Καλύβια τα καφέ ήταν γεμάτα με κόσμο από νωρίς, προκειμένου να παρακολουθήσουν την σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση!

Αγωνία και μεγάλη προσμονή αρχικά για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και πανηγυρικές και ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των φιλάθλων μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού όλοι, είτε ήταν οπαδοί της ερυθρόλευκης ομάδας, είτε οπαδοί άλλων ελληνικών ομάδων, χειροκρότησαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Στα Καλύβια, οι φίλαθλοι με συνθήματα, σημαίες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, βγήκαν στον κεντρικό δρόμο και γιόρτασαν την νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου, πανηγυρισμοί που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Μάλιστα στον οικισμό Πλατάνου, η απονομή του… κυπέλλου έγινε από τους ντόπιους κατοίκους, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης αυτού του σημαντικού ευρωπαϊκού αγώνα για τον Ολυμπιακό, αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα, δείχνοντας ότι όλοι επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή!

Τα επινίκια γιορτάστηκαν και από φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι συγκεντρώθηκαν κατά εκατοντάδες, ανάμεσά τους και Καλυβιώτες, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Φωτογραφίες: Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, Χρήστος Ρεπετσάς, Σωτήρης Τασούλης, Άγγελος Πολύζος

 

ΤΟ "ΚΥΠΕΛΛΟ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ