Ο Γιάννης Γ. Αναστασίου στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Στα εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ, «OPAP ARENA», στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρευρέθηκε χθες βράδυ και ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Καλυβίων, συμπατριώτης μας Γιάννης Γ. Αναστασίου, γνωστός τοις πάσι για τα ¨αεκτζήδικα¨ φίλαθλα αισθήματά του.

Εντυπωσιασμένος, όπως και ο γιος του Γιώργος που ήταν μαζί του, καθώς και χιλιάδες άλλοι φίλαθλοι που συμμετείχαν σε αυτή την λαμπρή εκδήλωση, παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που περιελάμβαναν ιστορικές αναφορές στην Μικρασία και την Κωνσταντινούπολη, τους Έλληνες πρόσφυγες και τον ξεριζωμό του 1922, στην ίδρυση της ΑΕΚ, στις παλιές δόξες και παλαίμαχους της ομάδας, στην σύγχρονη ¨εικόνα¨ του συλλόγου και οι προσδοκίες 20 χρόνων που δικαιώθηκαν ώστε η ομάδα να αποκτήσει το νέο της υπερσύγχρονο στάδιο!

Ο Γιάννης Γ. Αναστασίου μας ανέφερε συγκεκριμένα: «Η βραδιά αυτή θα μου μείνει αξέχαστη και αποτελεί μια δικαίωση για όλους όσους αγαπάμε την ομάδα. Τα έντονα συναισθήματα, η χαρά, οι ιστορικές μνήμες, που ¨ζωντάνεψαν¨, ο ¨δικέφαλος αετός¨ που πέταξε ξανά ψηλά, έδωσαν μεγάλη ικανοποίηση και ανυπέρβλητο ενθουσιασμό σε όλους τους φιλάθλους που υποστηρίζουν το ¨κιτρινόμαυρο¨ σωματείο, αλλά και το ποδόσφαιρο».

Τα θυρανοίξια της «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής πέρασαν στην ιστορία και η οικογένεια της ΑΕΚ γιορτάζει αυτό που κάποτε έμοιαζε άπιαστο όνειρο, αλλά μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία έγινε απτή πραγματικότητα.

Ευχόμαστε καλή αρχή και μεγάλες νίκες για την ΑΕΚ, για το ποδόσφαιρο, για τον αθλητισμό, για το αθλητικό ιδεώδες».