Ο Δημήτρης Ζουλιώτης στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζουλιώτης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε εθνικές κατηγορίες συμφώνησε με την ομάδα της Εύβοιας και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο 38χρονος μεσοαμυντικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Χαλκίς, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Εύβοιας και πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ. Ο Δ. Ζουλιώτης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΠΑΟΚ Καλυβίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Εύβοιας:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΖΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023 στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΕ .

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στις θέσεις κέντρου και άμυνας και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες Α’, Β’ Εθνικής, SL2, Γ’ Εθνικής όπως, Παναιτωλικού, Εθνικού Αστέρα, Αιολικό, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία, Καλλονή, Σπάρτη, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ.α.

Οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά και η αγάπη του για την ομάδα μας και ο αλληλοσεβασμός ήταν οι κύριοι παράγοντας επίτευξης της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες!

Εκ του Δ.Σ. του ΑΟΝΑ