Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Ευθ. Πριόβολου, στο Αγγελόκαστρο

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε σήμερα στην πλατεία Αγγελοκάστρου, η επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευθύμιου Πριόβολου με τίτλο «Το εξωκλήσι του προφήτη Ηλία στο Αγγελόκαστρο της Αιτωλίας, η πίστη, ο τόπος, η ιστορία» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις "Παράγραφος". 

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπαιδευτικός Θεόδωρος Τσιλίκας, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο Γιώργος Ν. Λούκας, ο Στέλιος Γ. Κασιδιάρης και ο συγγραφέας.

Να αναφέρουμε ότι, ο Δήμος Αγρινίου και η Tοπική Κοινότητα Αγγελοκάστρου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διοργάνωσαν αυτή την όμορφη εκδήλωση, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγγελοκάστρου, Π. Κοτούμπας, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Μ. Παπαγεωργίου, Γιάννης Φαρμάκης, Ευθ. Γρίβας και πολλοί κάτοικοι της κωμόπολης.

Ο πολυγραφότατος εκπαιδευτικός και συγγραφέας Ευθύμιος Πριόβολος έγραψε σχετικά:

«Πνοή αύρας λεπτής… 

Το Σάββατο βράδυ, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου μου στην ιδιαίτερη πατρίδα, το Αγγελόκαστρο της Αιτωλίας. Και ήταν, αλήθεια, «μια πνοή αύρας λεπτής», ύστερα από το θόρυβο και τον αχό της ημέρας, ένα γαλήνεμα ψυχικό και πνευματικό.

Το βιβλίο, μια γραμματική του δικού μας λαϊκού πολιτισμού, έκανε τα πρώτα του βήματα, ώστε να φτάσει σε αυτούς που αγαπούν τα βιβλία, τη σκέψη και τον πολιτισμό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ευγενικά και πρόθυμα εργάστηκαν για την όμορφη εκδήλωση. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους το βιβλίο. Με εκτίμηση, Ευθ. Πριόβολος».

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο!