Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλ/νίας, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημ. Αναστασίου

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Το παρών στις εργασίες του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο (21-23/05) στη λίμνη Τριχωνίδα, έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου.

Ο Δημήτρης Αναστασίου ανέφερε συγκεκριμένα: «Ευχαριστώ τούς διοργανωτές του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλ/νίας για την πρόσκλησή τους να λάβω μέρος σε αυτό το συνέδριο. Είμαστε παρόντες, ακούμε και κρατάμε ότι έχει σχέση με το καλό του τόπου μας».

Οι φετινοί κύριοι άξονες του συνεδρίου είναι: η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, Περιβάλλον-Ανακύκλωση, Αθλητισμός, Υγεία και εκτός των άλλων, η διοργάνωσή του επιχειρεί να εξυπηρετήσει έναν απτό και ουσιώδη σκοπό, δηλ. την συμμετοχή όλων των δυνάμεων στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός βιώσιμου σχεδίου ανάπτυξης.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το ALMA ANAPTIXIS που αποτελείται από τους ομίλους μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Α.Ε.» & «Αγρίνιο 365 Ι.Κ.Ε.» και την συνδιοργάνωση των Οργανισμών της Αυτοδιοίκησης, όλων των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων του νομού Αιτωλ/νίας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κεντρικής εξουσίας.