Τιμήθηκε ο Πάνος Χ. Καρύμπας από τον ΑΟ Ρηγανά Αγρινίου

Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Πάνος Χ. Καρύμπας, τιμήθηκε χθες για την πολυετή αγωνιστική προσφορά του από την ομάδα ΑΟ Ρηγανά Αγρινίου, η οποία μάλιστα γιόρτασε ως, πρωταθλήτρια ομάδα, την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Αιτ/νίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την αναμέτρηση ΑΟ Ρηγανά – Άρη Λεπενούς, ο Πρόεδρος του αγρινιώτικου σωματείου, Νίκος Αμπλιανίτης, επέδωσε τιμητική πλακέτα προς τον Πάνο Χ. Καρύμπα, ενώ ο αρχηγός της ομάδας του παρέδωσε τη φανέλλα με τις υπογραφές όλων των παικτών!  

Ο Πάνος Χ. Καρύμπας ανέφερε για αυτή τη βράβευση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΑΟ Ρηγανά Αγρινίου, τον Πρόεδρο, Νίκο Αμπλιανίτη και τους ποδοσφαιριστές, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν! Το ευχαριστώ είναι λίγο… Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για την άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Αιτ/νίας».

Να αναφέρουμε ότι, ο Πάνος Χ. Καρύμπας, με πολυετή επιτυχημένη πορεία σε πολλές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, παραμένει ακόμη ενεργός στο τοπικό ποδόσφαιρο,ενώ φέτος αγωνίστηκε με την ομάδα του χωριού του, ΠΑΟΚ Καλυβίων.