Σε εξέλιξη οι αγώνες Θαλάσσιου Σκι, στην λίμνη Στράτου

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων & Seniors, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι στην λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο έως την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Στην κορυφαία Εθνική διοργάνωση της χρονιάς, συμμετέχουν πολλοί αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ολόκληρης της χώρας και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικούς στο σλάλομ και τα άλματα και τον τελικό του άλματος. Το Σάββατο, θα γίνουν οι προκριματικοί γύροι του σλάλομ 35+ και ο τελικός γύρος στις φιγούρες. Την Κυριακή τέλος, μετά τον τελικό του σλάλομ θα ακολουθήσει στις 14:00 μ.μ. η τελετή των απονομών.

Ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι 2021

Να αναφέρουμε επίσης ότι, στην τεχνητή Λίμνη Στράτου θα διεξαχθεί 22 έως 25 Ιουλίου 2021 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Θαλάσσιου Σκι καθώς και το αντίστοιχο Πρωτάθλημα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον Ευρωπαϊκό χώρο, με πολλές συμμετοχές αθλητών και συνοδών ενώ έχουν προσκληθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να λάβουν μέρος και αθλητές από την Αφρική.

Την σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση στηρίζουν ο Δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.