Επιτυχίες για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στο Πανελλήνιο Τάεκβοντο

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο (Taekwondo) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19 & 20/10) στο ΣΕΦ, ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας  ήταν ο μοναδικός σύλλογος από το νομό μας που κατάφερε να κατακτήσει μετάλλια, όπως επισημαίνει ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης.

Επόμενοι σταθμοί, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Grand Prix, όπου για μια ακόμη φορά θα είναι ο μοναδικός σύλλογος με αθλητές στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Πανελλήνιοι πρωταθλητές για τον ΑΣ Θησέας

Κουμούδη Ιφιγένεια και Σταμάτης Χρήστος κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις και να κερδίσουν το χάλκινο μετάλλιο. 

Η αθλήτρια Κουμούδη Ιφιγένεια, μετά από 5 αγώνες κερδίζοντας και την πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας, κατάφερε να φτάσει στο χάλκινο μετάλλιο  κερδίζοντας πολύ δύσκολες αντιπάλους.

Χάλκινο μετάλλιο και για τον αθλητή Σταμάτη Χρήστο, μετά από 3 αγώνες. Ηττήθηκε στον ημιτελικό ενώ ήταν μπροστά στην λήξη του αγώνα με παράβαση που είδαν μόνο οι διαιτητές, σταματώντας την προσπάθεια του αθλητή για διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου.

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις μικρές μου αθλήτριες κατακτώντας 1 χάλκινο μετάλλιο με την Αναστασία Βλάχου –Τριανταφυλλάκη, χάνοντας οριακά από μια μεγαλύτερη και εξαιρετική αθλήτρια μετά από 3  αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών. Η Αναστασία έχει πάρει ήδη την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21. Στον ημιτελικό αγώνα δυστυχώς οι διαιτητές δεν μέτρησαν τα κτυπήματα που σκόραρε η νεαρή αθλήτρια, κάτι που συνέβαλε καθοριστικά στα  αποτέλεσμα.

5η θέση για την αθλήτρια Ανδρώνη Δήμητρα, μετά από 4 αγώνες. Η Ανδρώνη Δήμητρα ηττήθηκε στον αγώνα μεταλλίου, όπου και σε αυτόν τον αγώνα έγινε λάθος εκτίμηση από τους διαιτητές στην ισοπαλία, όπου στέρησαν την προσπάθεια για το μετάλλιο, αφού στον 2ο γύρο ηττήθηκε κανονικά. Οι διαιτητές ήταν σίγουρα επηρεασμένοι από την κούραση, μιας και την προηγούμενη ημέρα τελείωσαν 3 τα ξημερώματα.

Εξαιρετική εμφάνιση στις πρώτες τους συμμετοχές και για τους αθλητές μας Κασκαούτη Γεώργιο και Σπυρόπουλο Αποστόλη όπου έδωσαν τις μάχες τους αλλά δεν τα κατάφεραν να προχωρήσουν στον 2ο αγώνα.

Πολύ καλές εμφανίσεις και  για τις μικρές ηλικιακά αθλήτριες, Γεωργίτση Σπυριδούλα και Σταμάτη Μαρία, με τη μεν Σπυριδούλα μετά από 2 αγώνες να χάνει από μια πιο έμπειρη και μεγαλύτερη αθλήτρια, οριακά όπως και η Σταμάτη Μαρία, χάνοντας και αυτή οριακά τον αγώνα της. Οι τρεις αθλήτριες ήταν οι μικρότερες ηλικιακά της κατηγορίας τους και δείξανε ότι το μέλλον τους ανήκει. 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλήτριες Καμπέρη Παναγιώτα και Καμπέρη Ελένη χάνοντας στον 1ο αγώνα τους. Το πρωτάθλημα των Νέων έγινε σε σε 1 λεπτό ο κάθε γύρος χωρίς να μπορούμε να κάνουμε σωστή τακτική για τους αθλητές μας μιας και  ο χρόνος ήταν τέτοιος που παίζουν οι αρχάριοι αθλητές. Ο ημιτελικός της αθλήτριας έγινε στις 2 τα ξημερώματα…!

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις και για τους μικρούς αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στην τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο, αλλά πραγματοποίησαν πολύ καλούς αγώνες. Λίγο πριν τα μετάλλια, έχασε η αθλήτρια Σπυροπούλου Ελπίδα, μετά από δύο αγώνες, στην πρώτη της συμμετοχή παίζοντας εξαιρετικά και χάνοντας οριακά.

Ήττα στον 1ο αγώνα για τους αθλητές, Γεωργίτση Αριστοτέλη, Κασκαούτη Κατερίνα και Στραβοδήμου Μαρία-Ελένη, κάνοντας όμως εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης αρκετά ικανοποιημένος από το κορυφαίο αθλητικό τουρνουά ανέφερε σχετικά:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19 & 20/10) στο ΣΕΦ. Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας συνεχίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις, με αθλητές στα βάθρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και είναι και ο μοναδικός σύλλογος Taekwondo από το Αγρίνιο, με συνεχείς διακρίσεις, επιτυχίες καθώς και αθλητές στην Ελληνική Εθνική ομάδα» επισημαίνει ο Ν. Κακαρέλης.

Οι προπονητές Νίκος Κακαρέλης και Ζωή Κακαρέλη