Ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής, έτρεξε για την ενίσχυση της "Φλόγας"

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Ολιγόλεπτη στάση και υποδοχή από μέλη της Φλόγας Αγρινίου - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, είχε σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής ο οποίος πραγματοποίησε σε μια μέρα την διαδρομή Πάτρα - Ιωάννινα, μήκους 230 χλμ. με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα"!

Η εκκίνηση του 3ου Wheels Of Will δόθηκε το πρωί από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου, στην Πάτρα, γενέτειρα του Νίκου, με ενδιάμεση στάση στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε. ενώ ο τερματισμός έλαβε χώρα αργά το απόγευμα στην λίμνη των Ιωαννίνων, στην Πλατεία Μαβίλη. Μαζί του ήταν και πολλοί ποδηλάτες που τον ακολούθησαν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Στόχος του Wheels Of Will 2024 ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου "Φλόγα", στον αγώνα κατά του καρκίνου στα παιδιά.

«Μια σοβαρή ασθένεια στέρησε στο Νίκο Παπαγγελή το ένα μέλος του... Η δεύτερη ευκαιρία για ζωή του έδωσε την αποφασιστικότητα και το θάρρος να συνεχίσει. Ο Νίκος Παπαγγελής όμως χάρισε στον εαυτό του μια ζωή χωρίς "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" και ταυτόχρονα ένα "ΜΠΟΡΩ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ". Μόνο σεβασμό και δέος μπορεί να νιώσει κάποιος, αν είναι τυχερός και τον συναντήσει εκεί που μετράει χιλιόμετρα πάνω σε δύο ρόδες, χωρίς περιορισμούς!» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου και φίλος της ποδηλασίας, Λάμπρος Σκουφής.

Ήταν ένα ακόμα ταξίδι προσφοράς με σκοπό την ενίσχυση της Φλόγας και τη διάδοση του μηνύματος ότι, ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!