Άτλαντες Αγρινίου: Αρχίζει το τουρνουά Campeonato, τμημάτων Κ10, Κ12 & Κ13

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Άτλαντες Αγρινίου είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο 2ο Πρωτάθλημα Campeonato, Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ10, Κ12, Κ13 ιδιωτικών αθλητικών κέντρων Δυτικής Ελλάδος, που αρχίζει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024.

Οι Άτλαντες Αγρινίου, με υπεύθυνο τον Αντώνη Τσιμιδάκη, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες της Ακαδημίας Ιόνιος Πρέβεζας στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δοκίμι.

Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ10,Κ12,Κ13 Campeonato League:

- 600 μικροί αθλητές

- 6 ομάδες: Άτλαντες Αγρινίου, Αστέρας Μεσολογγίου, Νέοι Ναυπάκτου, Τηλυκράτης Λευκάδας, Ionios Athletic Club Πρέβεζας, Α.Ε. Σελλάδες Άρτας

- 4 διαφορετικοί νομοί: Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας

- νέο ηλικιακό γκρουπ Κ13

- Ένας στόχος, γέλιο, χαρά και πολλά γκολ!

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Άτλαντες Αγρινίου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αντώνης Τσιμιδάκης, αναφέρει σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό γιατί καλύπτει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες ποδοσφαίρου και σίγουρα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι, να συναναστραφούν με συνομήλικούς τους και να κερδίσουν εμπειρίες».