ΠΑΟ Καλυβίων: Ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Έτοιμος να ριχτεί στη "μάχη" του φετινού πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, περιόδου 2024 – 2025, είναι ο ΠΑΟ Καλυβίων, με την προετοιμασία στο γήπεδο Καλυβίων να συνεχίζεται κανονικά, εν όψει έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δυο φιλικούς αγώνες έδωσε ο ΠΑΟ Καλυβίων το προηγούμενο διάστημα αρχικά με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου 3-3 και στη συνέχεια με τον Αστέρα Καμαρούλας 2-2, με τα συμπεράσματα να είναι θετικά για τον προπονητή Ανδρέα Κονδύλη.

Από την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας ανακοινώθηκαν ήδη οι ημερομηνίες και η ώρα έναρξης των τριών πρώτων αγωνιστικών, που θα διεξαχθούν εντός Οκτωβρίου με την ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων να αντιμετωπίζει κατά σειρά:  

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/2024 ΩΡΑ 15:30

ΑΕ ΑΛΥΖΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (γήπεδο ΚΑΝΔΗΛΑΣ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10/2024  ΩΡΑ 11:00

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (γήπεδο ΚΑΛΥΒΙΩΝ)      

ΚΥΡΙΑΚΗ  27/10/2024  ΩΡΑ ΩΡΑ 15:00

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (γήπεδο ΑΣΤΑΚΟΥ)

Σε ανακοίνωσή της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, εύχονται σε όλους τους εμπλεκόμενους με το άθλημα υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Δραττόμενοι της ευκαιρίας αυτής, σας υπενθυμίζουμε ότι για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είναι υποχρεωτικά πλέον:

Η ύπαρξη ιατρού – νοσηλευτή (ο οποίος ορίζεται από την διοργανώτρια εκτός της περιπτώσεως που υπάρχει ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου).

Η ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο.

Η έκδοση άδειας τέλεσης του αγώνα από την Περιφέρεια με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου στις δύο τελευταίες περιπτώσεις.

Ειδικότερα για την τρίτη περίπτωση αν ο αγώνας διεξαχθεί παρέχεται το δικαίωμα στο αντίπαλο σωματείο στην υποβολή ένστασής για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή.