Η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλυβίων, για το νέο πρωτάθλημα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλυβίων στο γήπεδό του, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ανδρέα Κονδύλη, ενώ το σημερινό πρόγραμμμα περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, ασκήσεις τακτικής και εκτελέσεις πέναλτι.

Μετά και την κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας, με πρώτο αντίπαλο την ΑΕ Αλυζίας, καθώς και του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Μεσολογγίου, η ομάδα και οι παίκτες που την αποτελούν, θα επιδιώξουν να βρίσκονται στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο για τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 12 -13 Οκτωβρίου, ενώ για την α΄φάση του Κυπέλλου ο αγώνας έχει οριστεί για την 21η Δεκεμβρίου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε για τη νέα αγωνιστική χρονιά:

«Εύχομαι σε όλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Αρχίσαμε προετοιμασία την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδό μας, με πολλά παιδιά που ήταν στην ομάδα πέρυσι και παίκτες που ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Στο κύπελλο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Μεσολογγίου τον Δεκέμβριο. Η κλήρωση του πρωταθλήματος νομίζω ότι είναι δύσκολη έτσι όπως είναι η σειρά των αγώνων. Στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσει στην πρώτη δυάδα. Βέβαια τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν δουλέψουμε πολύ, στο γήπεδο. Πιστεύω στα παιδιά που είναι στην ομάδα γιατί είναι καλοί παίχτες. Αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και προσηλωμένοι, νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Τώρα όσον αφορά το φετινό ρόστερ των Καλυβιωτών, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού κάποιοι από τους παίκτες που συμμετείχαν πέρυσι, για διάφορους λόγους δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Πάντως στην φετινή προετοιμασία συμμετέχουν και 6-7 νεαροί παίκτες οι οποίοι αναμένεται και φέτος να πάρουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε μέχρι τώρα, επέστρεψαν στην ομάδα οι Νίκος Μυλωνάς, μετά από την θητεία του στον Απόλλωνα Δοκιμίου, ο Γιώργος Χ. Ψιλογιανόπουλος, ο Παναγιώτης Δ. Τριανταφυλλάκης που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και από την Κ19 του Παναιτωλικού ήλθε ο Αλέξανδρος Βλαχοδήμος.

Αντίστοιχα, στον Αχελώο Αγγελοκάστρου θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά οι Κ. Αλεξόπουλος, ο Γ. Σαγάνας, και ο Β. Αλεξάκης, ενώ ο ο Ι. Ζώγας πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Αγρινίου.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος προγραμματίζονται και κάποιο φιλικοί αγώνες, ώστε να μονταριστεί κατά τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι, ο αγωνιστικός χώρος και ο χλοοτάπητας είναι σε καλή κατάσταση, ενώ βελτιώσεις και συντηρήσεις είναι χρήσιμο να γίνουν στα αποδυτήρια και εξωτερικά να κοπούν τα αγριόχορτα στον περιβάλλοντα χώρο.