Το Lake Party στην Τριχωνίδα έρχεται στις 22 & 23/08 με κορυφαία ονόματα

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Μετά την ανακοίνωση των μεγάλων ονομάτων, MELISSES και Αντώνης Ρέμος, το Lake Party στην Τριχωνίδα, στις 22 & 23 Αυγούστου 2024 δεν σταματά να εκπλήσσει και επιφυλάσσει στους lakers δυνατές συγκινήσεις!

«Προκειμένου να καλύψει όλες τις προτιμήσεις, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί και να δημιουργήσουμε μαζί πρωτόγνωρες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που θα μας καθηλώσει!», λένε οι διοργανωτές.

Διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών προχώρησε στην ανακοίνωση τριών επιπλέον ονομάτων…

Εδώ και ένα μήνα την ακούμε… παντού!

Στο YouTube έχει «κατασκηνώσει» στα Trends και δεν φεύγει με τίποτα από την πρώτη πεντάδα, μετρώντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, οι αγορές στα ψηφιακά καταστήματα πέφτουν «βροχή», ενώ έχει «κατακλύσει» τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή στο TikTok γίνεται πανικός με το «Είπες» να μετρά πάνω από 6.000 βίντεο και… χιλιάδες ανθρώπους να το αφιερώνουν σε όσους «είπαν, τι δεν είπαν» και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο λόγος φυσικά για την Ήβη Αδάμου, η οποία βιώνει μια από τις πιο παραγωγικές στιγμές της καριέρας της κι αυτό… φαίνεται!

Έφτασε λοιπόν η ώρα να σταματήσουμε να την ακούμε απλά και να την απολαύσουμε και από κοντά την Παρασκευή 23 Αυγούστου!

Πού; Στο Lake Party, στην λίμνη Τριχωνίδα!

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού;

Μαζί της οι μουσικοί:

● Αλέξανδρος Κούρος πλήκτρα - διεύθυνση ορχήστρας, Θοδωρής Πασιαλής μπουζούκι, Γιάννης Λυμπεράκος

● ηλεκτρική κιθάρα, Τάσος Λυμπέρης κρουστά, Κώστας Φράγκος τύμπανα, Αντωνία Τσολάκη μπάσο

● Ηχοληψία: Δημήτρης Γιάλας

● Σχεδιασμός φώτων: Νίκος Λιβανός

● Παραγωγή / Οργάνωση παραγωγής: Solar Productions

Ακόμη, την ίδια ημέρα ο Steve Onemanshow θα βρίσκεται στη σκηνή του Lake Party με ένα μοναδικό live performance γεμίζοντας μας ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές στιγμές!

Το ταξίδι του Steve Onemanshow είναι γεμάτο ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές αναμνήσεις. Ένας ερμηνευτής παγκόσμιας εμβέλειας έχει συγκλονίσει τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Λονδίνο, Μαϊάμι, Σικάγο, Λος Άντζελες κ.λπ.

Ένας ερμηνευτής, ο Steve, είναι το πραγματικό νόημα ενός Onemanshow, που φέρνει πάντα τις πιο φρέσκες μουσικές παραστάσεις, συνδυάζοντας τα αγαπημένα του είδη όπως, το hip-hop, το house και το afro, που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα, την προοπτική και τη δήλωσή του.

Ο Steve είναι επίσης ο ιδρυτής της εταιρείας Creative Collective με την επωνυμία DISORDER ATHENS, όπου μοιράζεται τη δημιουργικότητά του και τις μοναδικές του ιδέες στον κλάδο του branding και του μάρκετινγκ.

Ως τρόπος ζωής, ο Steve είναι ένας ακτιβιστής που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων αλλά και τα δικαιώματα των ανθρώπων, ειδικά εκείνων που πέφτουν θύματα ρατσισμού. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δημόσια εικόνα και τις παραστάσεις του, ο Steve προωθεί αυτές τις ιδέες με την ελπίδα ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ενταχθούν σε αυτό το ταξίδι και τον τρόπο ζωής.

Έχοντας στη μουσική βιομηχανία για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Steve πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα στις παραστάσεις από την απλή μουσική.

«Είναι το πάθος και οι πεποιθήσεις που διοχετεύεις μέσω της μουσικής που σε καθορίζουν και σε κάνουν να ξεχωρίζεις».

Τέλος, ο γνωστός και επιτυχημένος Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στην σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου, για να μας παρασύρει στο μοναδικό dj set που θα παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο για τους Lakers!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος και DJ, ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη και είναι από τα πιο “θετικά” πρόσωπα της τηλεόρασης, με το κοινό να τον αγαπά και να τον σέβεται ιδιαίτερα.

Μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα TV shows, φεστιβάλ, εκπομπές κλπ. Από το 2004 μέχρι σήμερα παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι σε ετήσια βάση τα μουσικά βραβεία του Mad Video Music Awards, ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και το φεστιβάλ Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού;

Οι μέρες έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα. Μην το χάσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://lakeparty.gr/index.php?route=common/home

Για εισιτήρια πατήστε εδώ: https://lakeparty.gr/propolisi-eisitirion

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

www.kalyvia.gr