Στις 15 Ιουλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 

Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας (23/05/2024) που συνεδρίασε στο Μεσολόγγι, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων μελών της, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία).

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν με βάση την ημερήσια διάταξη τα εξής:

1. Επικύρωση προηγούμενων πρακτικών.

2. Επικύρωση πρακτικών Εκτελεστικής Επιτροπής.

3. Ορισμός εκπροσώπου στην Τακτική Γενική Συνέλευση Ε.Π.Ο. της 28 Ιουνιου 2024.

4. Γενική Συνέλευση σωματείων - μελών της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

5. Διάφορα, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα των πρωταθλημάτων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2024 - 2025.

Επίσης τέθηκαν θέματα στήριξης των σωματείων και αποφασίστηκαν συγκεκριμένες ενέργειες, σε πολλές κατευθύνσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν επίσημα, σε εύλογο χρόνο, από το Γραφείο Τύπου της ΕΠΣΑ. Ακόμη, ορίστηκε επιτροπή που θα συγκεντρώσει και θα επιμεληθεί όλα τα στοιχεία, που θα σταλούν απο τά σωματεία, για τα θέματα που τα απασχολούν, όπως αθλητικές υποδομές, οικονομική κατάσταση, κλπ.

Ο Πρόεδρος κ. Τάκης Παπαχρήστος, ενημέρωσε επίσης για την λειτουργία από την ΕΠΟ, για πρώτη φορά στο νομό μας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA Α.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται η λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA Α στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας από 1 έως 8/7/2024 (1η φάση). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών

(πατήστε ΕΔΩ: https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=53610&NewsType=21) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Α, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας») στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι τις 10/6/2024.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

«Σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων των Σωματείων - Μελών της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας»

Συγκαλούμε την τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στις 15 Ιουλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο πρώην Νομαρχίας - οδός Κύπρου), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

2. Επικύρωση των πληρεξουσίων των αντιπροσώπων των σωματείων.

3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού, περιόδου 2023-2024.

4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού, περιόδου 2023-2024.

5. Έκθεση οικονομικού απολογισμού, έτους 2023.

6. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού, έτους 2023.

8. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2025.

9. Είσοδος σωματείων (άρθρο 13 κανονισμού ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων).

10. Διαγραφή σωματείων, βάσει του άρθρου 27 παρ. 4 του Κ.Α.Π.

Τα σωματεία-μέλη, πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Ενώσεως, μέχρι καί την ΠΕΜΠΤΗ 11-7-2024 και από ώρα 09:00 έως 13:00 (άρθρο 21 παρ. 3 Καταστατικού), το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφα, έντυπο του οποίου σας αποστέλλουμε. Η κατάθεση γίνεται δεκτή και με e-mail μέσα στις παραπάνω προθεσμίες.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 27 παρ. 2 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και η τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 και ώρα 19:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, βρίσκεται δε σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των σωματείων-μελών που είναι παρόντα σε αυτή και χωρίς νέα πρόσκληση.

Σας τονίζουμε επίσης, ότι ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του σωματείου, πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του (άρθρο 29 παρ, 2 καταστατικού).

Θέματα έξω από την ημερήσια διάταξη δεν συζητούνται.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και ο προϋπολογισμός, σας αποστέλλονται συνημμένα με C.D.