Διεθνείς διακρίσεις στο Taekwondo για την Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη και τον Α.Σ. Θησέα

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Συνεχίζονται οι σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις, για τη νεαρή αθλήτρια του taekwondo Αναστασία Βλάχου Τριανταφυλλάκη, του Α.Σ. "Θησέας" Αιτωλοακαρνανίας, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το Ασημένιο μετάλλιο στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στην Σερβία, Χρυσό μετάλλιο στο διεθνές Πρωτάθλημα στην κατηγορία νέων γυναικών και Ασημένιο μετάλλιο στο 8th Asteriks Cup στην κατηγορία Νεανίδων.

Να σημειώσουμε ότι, η Αναστασία Βλάχου Τριανταφυλλάκη είχε πάρει το Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό President's cup taekwondo στην Εσθονία, μια διάκριση που της έδωσε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό U21 και το Παγκόσμιο Grand prix Νεανίδων!

Το Αγρίνιο στην κορυφή ανάμεσα σε 140 συλλόγους από όλη την Ευρώπη!

Επίσης, ο Α.Σ. "Θησέας" Αιτωλοακαρνανίας αναδείχθηκε 1ος σύλλογος στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo Asterisks ανάμεσα σε 140 συλλόγους από όλη την Ευρώπη.

Ο Α.Σ. "Θησέας" Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε με 35 αθλητές στο διεθνές πρωτάθλημα Asterisks που γίνεται κάθε χρόνο στην Σερβία όπου φτάνει τα 2000 άτομα από όλη την Ευρώπη. Το πρωτάθλημα αυτό την πρώτη μέρα ήταν βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo και οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια κέρδισαν και πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Α.Σ. "Θησέας" Αιτωλοακαρνανίας με προπονητή το Νίκο Κακαρέλη συμμετείχε με 35 αθλητές και "ανέβασε" σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, το Αγρίνιο, στην κορυφαία θέση της γενικής κατάταξης όλων των συλλόγων, με τα περισσότερα μετάλλια, κερδίζοντας συνολικά 38 μετάλλια:

11 Χρυσά μετάλλια

8 Ασημένια μετάλλια

19 Χάλκινα μετάλλια

Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι αθλητές του συλλόγου από τα παιδικά τμήματα, δείχνοντας την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Νίκο Κακαρέλη. Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς για να στηρίξουν τα παιδιά τους σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Από τα συνολικά 38 μετάλλια τα 4 κατέκτησαν αθλητές του παραρτήματος στο Μεσολόγγι Α.Σ. Θησέας Μεσολόγγι, με προπονητή τον Αναστάσιο Σιάσο και 5 μετάλλια κατέκτησαν αθλητές από το παράρτημα του σωματείου στην Πρέβεζα, Α.Σ. Θησέας Πρέβεζας, με προπονητή τον Χρήστο Λεόπουλο. Οι αγώνες στην Σερβία, έγιναν με ηλεκτρονικά συστήματα και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, προπονητές και αθλητές του Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας!