Η εταιρεία ¨Dimitra Fruits¨ Αφοί Κακαζιώτη, στην ¨Freskon 2024¨

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στο διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών ¨Freskon 2024¨ η εταιρεία ¨Dimitra Fruits¨ των αδελφών Αλέξιου και Νίκου Κακαζιώτη, με έδρα τα Καλύβια Αγρινίου, μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο - Helexpo Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ¨Dimitra Fruits¨ των Αφών Κακαζιώτη, έχει ως βασικό σκεπτικό, την συλλογή, επεξεργασία, συσκευασία και τυποποίηση φρούτων και λαχανικών. Αυτή είναι η βασική αρχή των ιδιοκτητών της δηλ. να συνεχίσουν και να εξελίξουν την ιδέα αυτήν με αγάπη και μεράκι!

Οι εγκαταστάσεις που συσκευάζουν τα προϊόντα, αποτελούνται από ένα υπερσύγχρονο κτήριο. Η εταιρεία εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ειδικεύεται στην ψύξη και τυποποίηση παντός είδους οπωροκηπευτικών (πορτοκάλια, μανταρίνια κ.α). Τα περισσότερα φρούτα συλλέγονται από ιδιόκτητα κτήματα, αλλά και από κτήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αλέξης Κακαζιώτης ανέφερε για την παρουσία στην φετινή ¨Freskon 2024¨: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε αυτούς που πέρασαν από το περίπτερο μας στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ¨Freskon 2024¨. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας οι οποίοι βοήθησαν ώστε να δείξουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η ποιότητα και ο σεβασμός στον καταναλωτή είναι για εμάς στη ¨Dimitra Fruits¨  δέσμευση στο σήμερα αλλά και στο αύριο».

Να σημειώσουμε ότι, στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, το οποίο διοργανώθηκε από την ΔΕΘ-HELEXPO, συμμετείχαν 201 άμεσοι εκθέτες από 15 χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ν. Ζηλανδία, Κίνα, Μπουρούντι, Αλβανία, Κροατία, Κύπρο, Μολδαβία, Πολωνία και Ελλάδα), ενώ συνολικά ο αριθμός άμεσων και έμμεσων εκθετών ήταν 267 και προέρχονταν από 28 χώρες. Τιμώμενη Χώρα ήταν η Πολωνία.

Επίκεντρο των εξελίξεων του κλάδου των φρούτων και λαχανικών, αλλά και θεσμό χαρακτήρισε τη FRESKON ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, κατά τηντελετή των εγκαινίων τη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Εμπορικού Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών. Τόνισε δε πως αποτελεί χρέος της Πολιτείας να βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας που παράγει, που καινοτομεί και εκσυγχρονίζεται και που μέσα από το εμπόριο αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου.

Να τονιστεί επίσης ότι, το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ¨Dimitra Fruits¨

https://dimitrafruits.gr/index.php?route=common/home