Στο Αγρίνιο, η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας - ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στις 23 και 24 Μαρτίου 2024, διοργανώνεται από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 17:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Αγρινίου, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες προετοιμασίας της Γενικής Συνέλευσης, με συμμετοχή εκτός των εκπροσώπων των Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. εκπροσώπων Λεσχών, εκπροσώπων Μοτο-ομάδων αλλά και μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν εισηγήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε θέματα που αφορούν τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό και συζήτηση επί όλων των θεμάτων που θα τεθούν.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 09:00 p.m., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δήμου Αγρινίου,θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Λεσχών, των υπό ένταξη Λεσχών και των Μοτο-ομάδων που είναι επίσημοι υποστηρικτές  της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν εκτός από τους απολογισμούς του έτους, εισηγήσεις των εκπροσώπων των Λεσχών, συζήτηση επί των θεμάτων που τέθηκαν στις εργασίες προετοιμασίας της προηγούμενης ημέρας και ψήφιση αυτών.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου περιλαμβάνει ακόμα περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, εκδρομική περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή, επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα και γνωριμία με την τοπική γαστρονομία.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ με θέσεις, με προτάσεις, με ιδέες, ώστε να διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα, αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.