Νίκη για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ16, με βασικό τον Γ. Καραλή

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 6-3 απέσπασε η ομάδα της Μικτής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ16 στο χθεσινό παιχνίδι (28/02/2024) με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Φωκίδας, αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟ Ρηγανά Αγρινίου. Βασικός για 65 λεπτά, στη θέση του αμυντικού χαφ έπαιξε και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Καλυβίων, Γιώργος Λ. Καραλής, ενώ στην Μικτή αγωνίζεται επίσης ως τερματοφύλακας και ο 14χρονος Γιάννης Χ. Σαγάνας από τον Πλάτανο Καλυβίων.

Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ και τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λαυράνος (16΄, 23΄ 25΄), Αγρογιάννης (35΄) Χασάνης (57΄) και Γκορόγιας (77΄).

Για την φιλοξενούμενη ομάδα τα γκολ πέτυχαν οι Παλάντζας (49΄), Βαρβιτσιώτης (53΄και 63΄)

 

Διαιτητές: Κορμανός Βασίλειος, 1ος Βοηθός: Σωμαλής Στυλιανός, 2ος Βοηθός: Παπαρούπας Νικόλαος - Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ16 (Χρυσοβαλάντης Ζώης):

Ράντζος, Γκορόγιας, Αγρογιάννης, Μπαζίνης, Πανίτσας (60΄ Λαϊνάς), Καραλής (60΄ Τσαπραΐλης), Θανασιός, Φωλιάς, Λαυράνος (60′ Καγκάδης), Χασάνης (73΄ Τζαχρήστος), Τόλης (73′  Κόγγος). 

ΕΠΣ Φωκίδας Κ16 (Καρλιαύτης):

 

Παπούλιας, Φούσκας, Μπούρδης, Τριάντης Π., Τσιαλής, Βασιλειάδης, Κούφαλης, Βαρβιτσιώτης, Παλάντζας, Μαντζάβρας, Βλαχοδημητρίου 

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ, Θανάσης Λαυράνος και ο διοικητικός παράγοντας του ΑΟ Ρηγανά, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Επίσης χθες, η Μικτή ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ14 νίκησε με 9-3 την αντίστοιχη της Φωκίδας. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσατσαράγκος (3), Σαλαγιάννης (2), Κολτσίδας (1), Μπέτσικας (1), Κουμπαρούλης (1), Μπρούνος (1).

Ο προπονητής της Μικτής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ16, Χρυσοβαλάντης Ζώης, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ακόλουθη δήλωση:

«Τι μπορώ να πω για εσάς τους παίκτες μου! Μόνο υπερήφανος μπορώ να νιώσω για την πορεία μας. Μετά απο 2 ήττες, τις 2 πρώτες αγωνιστικές, κάνατε μια απίστευτη επιστροφή πετυχαίνοντας 4 συνεχόμενες νίκες και τερματίσαμε στην 1η θέση του ομίλου έστω και αργά... Υπερήφανη όλη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία για τις εμφανίσεις σας! Ελπίζω να κρατήσετε όσα πρόλαβα να σας μεταφέρω μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα τόσο από ποδοσφαιρικής όσο και από ηθικής άποψης. Υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο στο νομό μας και πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε να αξιοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται! Και μια υποσημείωση - μήνυμα προς τους γονείς των αθλητών: Αφήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν και να προβάλλουν την δική τους προσωπικότητα και μην τα επηρρεάζετε αρνητικά, μην επιδιώκετε να γίνουν εσείς αλλά στηρίξτε τα από απόσταση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι, πριν την έναρξη και των δυο αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών. (28-2-2023/ 28-2-2024).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Κ-16

Σε αγώνες για την 6η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-16 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 6-3

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 6-1

Βαθμολογίαελική )

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ 12

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 12

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 6

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 6

 

Από τον αγώνα της Μικτής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ14