Αγρίνιο: "Παραμυθένιος" γάμος για τον Ερρίκο- Ιωάννη και την Μάγδα

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Αιώνιους όρκους κοινής ζωής και αγάπης αντάλλαξε σήμερα ένα νέο πανέμορφο ζευγάρι, ο Ερρίκος- Ιωάννης Κυριακόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του Μάγδα Κουτρούμπα, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας Αγρινίου, ενώ το Ιερό Μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός, παρουσία δεκάδων συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

Οι νεόνυμφοι Ερρίκος- Ιωάννης, πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και η Μάγδα, πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έλκουν την καταγωγή τους από τα Καλύβια, δέχτηκαν επίσης τις ευλογίες και τις θερμές ευχές του Σεβασμιώτατου κ.κ. Δαμασκηνού.

Φίλοι και συνάδελφοι του Ερρίκου- Ιωάννη, φορώντας τις επίσημες στρατιωτικές τους στολές σχημάτισαν εθιμοτυπικά με τα ξίφη τους, αψίδα, ώστε να περάσει το ζευγάρι πριν και μετά την τέλεση της γαμήλιας τελετής.

Μετά την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου, οι νεονύμφοι και οι γονείς τους, Γεωργίου και Ιφιγένειας Κυριακοπούλου και Χρήστου & Αγαθής Κουτρούμπα, μαζί με τον κουμπάρο Σταύρο – Παναγιώτη Χατζηβασιλείου, με χαρά δέχτηκαν τις ευχές και τα καλορίζικα συγγενών και φίλων, ενώ ακολούθησε γλέντι σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Αγρίνιο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους νεόνυμφους, βίον ανθόσπαρτον!