Καλυβιώτικες συμμετοχές στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Οι Καλυβιώτες Δημήτρης Καραγιώργος και ο Παναγιώτης Φύσσας εκλέχθηκαν παμψηφεί στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν χθες Κυριακή 7 Μαΐου, για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων με την επωνυμία«Χαρίλαος Τρικούπης» της περιοχής Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Α' ΚΑΠΗ Καματερού και προσήλθαν πολλοί συμπατριώτες μας για να εκλέξουν τα μέλη του συμβουλίου, με τα τελικά αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

1. Καραγιώργος Δημήτριος 96 ψήφους

2. Φύσσας Παναγιώτης 94 ψήφους

3. Τσόλκας Ιωάννης 80

4. Τσιούφης Κωνσταντίνος 62

5. Μίχου Μαρία 57

6. Πιτσόγιαννης Γεώργιος 41

7. Σκαρλάτου Αναστασία 40

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Τσόλκας Χρήστος, Στυλιάρας Ευστράτιος και Σίσκας Ιωάννης.

Μες στην τρέχουσα εβδομάδα θα συσταθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα ανατεθούν τα καθήκοντα στα μέλη. Ήδη ο δήμος Αγίων Αναργύρων έχει προτείνει να δοθεί στον σύλλογο ένας δημοτικός χώρος όπου θα στεγασθούν τα γραφεία και η αίθουσα δραστηριότητων.

Ο Δημήτρης Καραγιώργος, ο οποίος διαμένει για σχεδόν 30 χρόνια  στο Καματερό Αττικής, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Ευχαριστώ όλους τους Αιτωλοακαρνάνες του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού για την μεγάλη χθεσινή τους συμμετοχή στις πρώτες εκλογές του νεοϊδρυθέντα συλλόγου μας».

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Παναγιώτης Φύσσας, που και αυτός ζει μόνιμα, για 40 και πλέον χρόνια στην περιοχή, ανέφερε επίσης:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συμπατριώτες μας Αιτωλοακαρνανες που συμμετείχαν στην σημερινή μας εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Διοικητικού συμβουλίου τού Συλλόγου μας (Αιτωλοακαρνάνων Καματερού Αγίων Αναργύρων, Χαρίλαος Τρικούπης ). Επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχτηκα δεύτερος στο 7μελές ΔΣ. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά μας αυτή!»

Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων με την επωνυμία«Χαρίλαος Τρικούπης» της περιοχής Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, είναι η διάσωση του πολιτιστικού πλούτου και των λαϊκών παραδόσεων του τόπου μας, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμπατριωτών μας και η συνεργασία με άλλους συλλόγους.

Ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα δοίκηση και να έχει μια πλούσια και δημιουργική θητεία!