Χάλκινο μετάλλιο για την Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη, στην Σόφια

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Άλλη μια επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στην κατηγορία των-68 κιλών Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Τάε Κβο ντο που φιλοξενήθηκε αυτές τις ημέρες, στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας μετά από 3 αγώνες, έχασε με ισοπαλία σε ένα ¨άδικο¨ αποτέλεσμα, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής της Νίκος Κακαρέλης, αν και ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία. 

Πάντως η επιτυχία του αθλήτριας από το Αγρίνιο, γέμισε με χαρά και περηφάνια τόσο τον προπονητή και τους συναθλητές της, όσο και τους γονείς της! Η μεγάλη συνέπειά της στις προπονήσεις και η αγάπη της για το Ταε Κβο Ντο για μια ακόμη φορά τελικά την δικαίωσαν, αφού με περίσσια θέληση και δύναμη ψυχής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G1 (European Championship Clubs).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη στο πρόσφατο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo (Κωνσταντίνος Θωμαΐδης) κατέκτησε στην κατηγορία -68 Νεανίδων δυο (2) χρυσά μετάλλια.

Όπως αναφέρει επίσης ο κ. Κακαρέλης, την 5η θεση κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου Κακαρούνας Παναγιωτης στα -78 κιλά Εφήβων μετά απο καλή εμφάνιση, ενώ στον 1ο αγώνα δεν τα κατάφεραν να προκριθούν οι αθλητές Μπέτσικας Μιχάλης και Φουντουλάκη Αικατερίνη παίζοντας πολύ καλά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας που συμμετείχαν!

Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo "Κωνσταντίνος Θωμαΐδης"