Οι νέοι Διευθυντές στις σχολικές μονάδες Καλυβίων

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Νέους Διευθυντές θα έχουν το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων και το Γυμνάσιο Καλυβίων, όπως ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων, από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας και οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα λίγο πριν λήξει το φετινό σχολικό έτος 2022-2023.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, δημοσιοποίησαν ξεχωριστά η καθεμιά, τους νέους Διευθυντές/ Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον κυρωμένο τελικό πίνακα επιλογής και τις δηλώσεις προτίμησής τους, ενώ να αναφέρουμε ότι η διαδικασία, μοριοδότησης - συνεντεύξεων, διήρκησε πέντε περίπου μήνες, με την προβλεπόμενη θητεία να είναι τετραετής (λήγει την 31η Ιουλίου 2027).

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα νέας Διευθύντριας η κα Νεκταρία Μέρδη (ΠΕ11) ενώ η νυν Διευθύντρια κα Παρασκευή Φέσσα (ΠΕ70) αναμένεται το ίδιο διάστημα να αναλάβει καθήκοντα στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Αμφότερες υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Επίσης, στο Γυμνάσιο Καλυβίων νέος Διευθυντής πρόκειται να τοποθετηθεί ο κ. Απόστολος Καραγεώργος (ΠΕ11) Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον νυν και επί 6 συναπτά έτη Διευθυντή, κ. Ευστάθιο Πίτσα, ο οποίος δεν υπέβαλλε χαρτιά για την συγκεκριμένη αξιολόγηση, λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης. Ο κ. Καραγεώργος υποχρεούται να αναλάβει υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022- 2023.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους!