Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821 στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων πραγματοποιήθηκε το πρωί η σχολική εκδήλωση  για να τιμηθούν η Εθνική Επέτειος της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821, αλλά και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, με την παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Στην αρχή της σχολικής γιορτής διαβάστηκε το χρονικό των ιστορικών γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ακολούθως ακούστηκαν ποίηματα και επετειακά τραγούδια από τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, καθώς και το θεατρικό δρώμενο ¨Το κρυφό σχολειό¨ που παίχθηκε από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.

Η εκδήλωση τελείωσε με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου, ενώ το πρωί του Σαββάτου (25/03) θα γίνει εκκλησιασμός και η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Επίσης, την δική τους γιορτούλα διοργάνωσαν για να τιμήσουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Καλυβίων!

Διπλή γιορτή, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και επέτειος της 25ης Μαρτίου! Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που πραγματοποίησαν μια όμορφη γιορτή!

Χρόνια πολλά στην πατρίδα, χρόνια πολλά στους Έλληνες!