Άρχισαν οι εγγραφές μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, ενημερώνει ότι, από 1 έως 20 Μαρτίου γίνονται οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη του σχολικού έτους 2023-24. Εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2017 έως 31/12/2017. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 26410-95257.

Να αναφέρουμε ότι, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

β. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο Δημοτικό.Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο Nηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2023) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του/της μαθητή/τριας.

Πατήστε τον σύνδεσμο για να ανοίξετε την εγκύκλιο για τα Δημοτικά Σχολεία:

https://www.nomotelia.gr/photos/File/15012-23.pdf

 

Πατήστε τον σύνδεσμο για να ανοίξετε την εγκύκλιο για τα Νηπιαγωγεία:

https://www.nomotelia.gr/photos/File/15035-23.pdf