Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια από φορείς των Καλυβίων

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Παραδόθηκαν σήμερα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Αγρινίου, τα τρόφιμα και ο ρουχισμός που συγκέντρωσαν φορείς του χωριού μας, για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν η Κοινότητα Καλυβίων Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών»Δήμητρα» το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων, την Χορωδία Γυναικών Καλυβίων, τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, το Γυμνάσιο Καλυβίων και το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων.

Σε μήνυμά του στο F/B, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε τα εξής:

«Ένα μεγάλο ¨ΜΠΡΑΒΟ¨ στους συλλόγους και τους φορείς της κοινότητας Καλυβίων καθώς επίσης και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συγχωριανούς μου, που για μια ακόμη φορά έδειξαν την αγάπη τους για τους συνανθρώπους μας με την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία».

Να αναφέρουμε ότι, η ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκαν, αναμένεται να προωθηθούν μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» Δήμου Αγρινίου, ώστε να φθάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.