Νίκη για ΠΑΟ Καλυβίων στο φιλικό με Δάφνη Μ. Χώρας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Έναν ακόμη φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Καλυβίων στα πλαίσια της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τη Δάφνη Μεγ. Χώρας, την οποία κέρδισε με ευρύ σκορ.

Μάλιστα η αναμέτρηση διεξήχθη υπό τη ¨σκιά¨ της τελευταίας απόφασης, με συντριπτική πλειοψηφία, της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, όπου αποφασίστηκε αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω Μητρώου, κάτι που απαγορεύει στις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να μπουν στα γήπεδα των δήμων.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με διαφορετική τακτική καθώς και πολλές αλλαγές παικτών σε κάθε ημίχρονο. Ήταν μια ευκαιρία για τους δυο προπονητές να δοκιμάσουν συστήματα και ετοιμότητα παικτών, με τον ΠΑΟ Καλυβίων, να δείχνει πιο ¨έτοιμος και τελικά να επικρατεί με 6-0.

Στο α΄ ημίχρονο με ωραίο κοντινό σουτ του Π. Καρύμπα, οι Καλυβιώτες προηγήθηκαν με 1-0. Στο β΄ ημίχρονο για τους γηπεδούχους σκόραραν επίσης οι Στρατόπουλος, Καραλής, Ζαχαράτος και ο Ζώγας (2 γκολ), όλα με πλασέ μέσα απ΄ την περιοχή της αντίπαλης ομάδας.

ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Η σύνθεση του ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Ζώης, Χρ. Χετάϊ, Χρ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Τ. Πολίτης, Χ. Τσομπανάς, Χρ. Ζαχαράτος, Π. Καρύμπας, Ζώγας, Κουτσιαύτης, Γ. Στρατόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Καραλής, Θ. Πατσαούρας